Mandal ile yapabileceğiniz ev dekorasyonu ürünleri

Mandal deyince akla çoğunlukla çamaşır ipi ve kurutulmayı bekleyen yeni yıkanmış çamaşırlar gelir. Ancak biz sizlere, mandallarınızla yapabileceğiniz birbirinden farklı dekoratif ürünleri sunmayı amaçlıyoruz. İster salonunuzda, ister banyonuzda kullanın; önemli olan istediğiniz amaç ve formda kullanabilmeniz. İşte birbirinden farklı mandalla yapılmış dekorasyon ürünleri...

Evinizi zengin gösteren dekorasyon ürünleri, birbirinden farklı formlarda karşımıza çıkabiliyor. Çaydanlık altlıkları, kahve altlıkları, banyo içerisinde kullandığımız kaplar ve kutular... Belki de meyve sepetleri ve mumlar... Evet, her biri bir dekorasyon parçası olarak karşımıza çıkabilir. Peki ya bunlar mandalla yapılsa nasıl olur? Sizler için mandalla yapılan süsleme modellerini derledik. Eminiz sizler de bu modelleri uygulamak isteyeceksiniz!

Mandaldan meyve sepeti modelleri

Mandaldan meyve sepeti modelleri

Mandal ile yapabileceğiniz dekoratif ürünlerden ilki meyve sepeti. Plastik ya da cam kaplar yerine mandaldan hazırladığınız bu farklı modeller, yemek masalarınıza ayrı bir hava katacak.

Mandaldan mum modelleri

Mandaldan mum modelleri

En sevdiğiniz modellerden biri, şüphesiz ki mum olacaktır. Mandallardan oluşturacağınız yuvarlak hazne içerisine mumluklarınızı yerleştirebilir ve otantik bir görüntü elde edebilirsiniz.

Mandaldan askılık modelleri

Mandaldan askılık modelleri

Yapımı en kolay şey muhakkak ki sunacağımız bu model olacaktır. Mandalları bir askıya asın ve tek bir askıda, birden fazla parça taşıyabilme şansını elde edin. İşte bu kadar basit. Böylelikle alandan da tasarruf etmiş olacaksınız.

Mandaldan nihale modelleri

Mandaldan nihale modelleri

Çaydanlıklarınızın altı için mandaldan yapılmış nihaleler oldukça şık duracaktır. Yine mandaldan yapılmş kahve altlıkları da bu anlamda işinizi görecektir.

BİR YORUM YAPIN 0