Mutfaklarınızı bayrama hazırlamanızı sağlayacak dekorasyon önerileri

Pazar günü Kurban Bayramı'na giriyoruz. 4 günlük süreç içerisinde en çok vakit geçirilecek olan alanlar mutfaklar olacak. Peki mutfaklar, Kurban Bayramları için ne kadar uygun? Mutfaklarda görünen dekorasyon hatalarını nasıl önleyebiliriz? Sizler için bu sorulara yanıt aradık. Mutfaklarınızı bayrama hazırlamanızı sağlayacak dekorasyon önerileri, tüm detaylarıyla sadece yasemin.com'da!

Kurban Bayramı tam 4 gün sürer. Kurbanları buzluklara yerleştirme, buzdolabını geniş tutma vb. birçok nokta sebebiyle mutfaklarımızı oldukça sık kullanırız. Mutfak alanları basık veya geniş mekanlar olabilir veya daha geniş alanlara da sahip olabilirsiniz. Önemli olan mutfaklarınızda geçireceğiniz zamanı daha aza indirgemek. Bunu da ancak doğru dekorasyonla yapabilirsiniz. Peki mutfaklarınız için uygulayabileceğiniz doğru mutfak dekorasyonu nasıl olmalı? Mutfağınızda geçireceğiniz zamanı nasıl yarıya indirebilirsiniz? Bu soruların yanıtları için içeriğimize daha yakından bakabilirsiniz. İşte mutfaklarınızı bayrama hazırlamanızı sağlayacak dekorasyon önerileri!

küçük dokunuşlarla mutfak dekorasyonu

küçük dokunuşlarla mutfak dekorasyonu

KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA MUTFAK DEKORASYONU

mutfak dekorasyonu 2019

mutfak dekorasyonu 2019

mutfak dekorasyonu nasıl yapılır

mutfak dekorasyonu nasıl yapılır

- Mutfak tezgahları ilk adımınız olabilir. Tezgah üzerindeki tüm gereksiz detayları ortadan kaldırın. Alanda genişlik sağlarsanız, daha rahat bir çalışma ortamı sağlamış olursunuz.

mutfak dekorasyon ürünleri

mutfak dekorasyon ürünleri

- Duvarlarınızı boş tutmak yerine raf sistemlerini tercih edin. En az kullandığınız ürünleri buraya koyarsanız, en sık kullandığınız ürünleri de göz önünde bulunan yerlere yerleştirmiş olursunuz. Ki bu işinizi kolaylaştırmış olur.

mutfak dekorasyonu önerileri

mutfak dekorasyonu önerileri

- Eğer yemek masalarınız mutfağınızdaysa, üzerine peçetelik, kullanmadığınız tencere, fırın tepsisi gibi şeyler koyup tezgahı açacağım diye masayı gereksiz yere doldurmayın. Aksine masanızı yemek sofrası olarak dekore edin. Böylece şık bir görüntü de elde etmiş olursunuz.

mutfak ev eşyaları

mutfak ev eşyaları

Sineklik nasıl takılır? Sineklik takma yöntemi...

İLİŞKİLİ HABER

Sineklik nasıl takılır? Sineklik takma yöntemi...

BİR YORUM YAPIN 0