Kış mevsimi için teras dekorasyonu önerileri

Sadece ilkbahar ve yaz için değil sonbahar sezonunda da en çok tercih edilen alanlardan biri olan teraslar, yepyeni dekorasyonlarıyla kullanılmayı bekliyorlar. Çoğunlukla bir koltuk ve masa dekorasyonuyla kullanımı gerçekleşen bu alanlara, birazcık emek vererek doğanın iç açıcı ruhunu yansıtmanız mümkün. Böylelikle yılın yalnızca belirli döneminde kullanıma açılan bu alanlar olduğundan daha kullanışlı hale gelecektir. Teras dekorasyon fikirleri sadece yasemin.com'da!

Havalar güneşli olsa da, artık tam anlamıyla kış mevsimine girmiş bulunmaktayız. Ne kadar cam, pencere kapatsak da hiçbir yöntem, bir balkon ya da terastan alacağınız verimi sağlayamaz. Daha önce balkon dekorasyonu için hazırlamış olduğumuz öneri listesini sunmuştuk. Bu içeriğimizde de, teras düzenlemelerinde dekorasyon önerilerini aktarıyoruz. Yaz boyu oldukça fazla kullanılan ve tüm tozları, kirleri içerisinde biriktiren bu alanlar, kış sezonuna girildiği zaman yenilenip canlı bir görüntü elde etmeyi beklerler. Bunu sağlamak da ancak farklı dekorasyon fikirleriyle mümkün olacaktır. Terasınızda doğayı ve yeşilin hareketli, huzur verici dingin yapısını yansıtmak isterseniz, size önerdiğimiz bu dekorasyon önerilerine mutlaka göz atın. Uygulayacağınız bu dekorasyon önerileriyle; terasınızda konforlu yaşam alanları, günün stresini atacağınız mekanlar oluşturabilirsiniz. İşte teras düzenlemeleri için uygulayabileceğiniz dekorasyon önerileri:

Kullanışlı balkon dekorasyonu önerileri için tıklayın...

TERAS İÇİN YARATICI FİKİRLER

ÇİÇEK DEKORASYONU

teras yeşillendirme

teras yeşillendirme

Amacınız kışı en iyi şekilde yansıtmak ise; teras dekorasyonu için önceliğiniz elbette çiçek dekorasyonu olacaktır. Çiçeklerin renkleri ve kokuları, bulundukları ortama hareketlilik katar ve sonbaharın etkisini her yere yansıtır. Tabi bu dizaynı yaparken, saksıların da birer dekoratif aksesuar olduğunu unutmamak gerekir. Kullanmadığınız kapları, farklı renklere boyayıp tasarımlar uygulayarak istediğiniz görüntüyü elde etmeniz mümkün.

GÖLGELİK 

teras dekorasyonu kendin yap

teras dekorasyonu kendin yap

Rahatsız eden gün ışınlarından korunmak isterseniz, gölgelik kullanabilirsiniz. Bunu isterseniz bir ahşap gölgelik ile isterseniz kullanmadığınız bir örtü ile yapabilirsiniz.  Böylelikle güneş ışınlarının yaydığı zararlı etkilerden de kurtulmuş olursunuz. Bunların dışında çabuk uzayan bitkiler de doğal gölgelik oluşumunu sağlayabilir.

AHŞAP DEKORASYON

teras için yaratıcı fikirler

teras için yaratıcı fikirler

Eğer amacınız doğanın tüm hissiyatını terasınıza yüklemek ise; ahşap tasarımlı mobilyalar en doğru kullanım tercihi olacaktır. Bu dekorasyon sayesinde ikonik bir bahçe görüntüsü elde etmeniz de mümkün olacaktır. Hem mobilyalarınızda hem de yer döşemelerinde kullanmanız önerilir.

Mutfak dolap kapakları değiştirmenin pratik yöntemleri

İLİŞKİLİ HABER

Mutfak dolap kapakları değiştirmenin pratik yöntemleri
Kare salon dekorasyonu nasıl yapılmalı? 2019 kare salon dekorasyonu örnekleri

İLİŞKİLİ HABER

Kare salon dekorasyonu nasıl yapılmalı? 2019 kare salon dekorasyonu örnekleri

BİR YORUM YAPIN 0