Banyolarınız için 100 TL altında dekorasyon alışverişi

Banyonuzu daha şık ve modern bir hale getirebilmeniz için yüksek bütçeye ihtiyaç duymanıza gerek yok. Sadece düşük bir bütçeyle bunu gerçekleştirebilirsiniz? Peki banyolarınıza 100 TL altında hangi aksesuarları alabilirsiniz? Banyolarınıza aksesuarlarınızla nasıl bir dekorasyon uygulayabilirsiniz? Banyolarınız için 100 TL altında dekorasyon alışverişi, tüm detaylarıyla haberimizde.

Banyo dekorasyonu deyince aklınıza klasik modeller gelebilir ancak 2020 sezonunda, modern çizgiler daha ön planda. Bir banyoyu modern yapan en önemli detaylardan biri, artık klasikleşmiş olan banyo mobilyalarını ve küvet stillerini bir kenara bırakmak ve şık banyo aksesuarlarını kullanmak. Aksesuarlar bulundukları alana her zaman farklı bir stil kazandırır. Ayna, sabunluk, şampuanları dizeceğiniz raflar, havlu askılıkları... Maksimum 100 lira ödeyerek alacağınız bu ve daha pek çok dekoratif eşya ile banyonuzu olduğundan daha şık bir görüntüye ulaştırmanız mümkün. Sizi hem maddi açıdan hem de iş yükü konusunda zorlamayacak olan bu dekoratif ürünler, banyonuza renk katacaktır.

BANYO DEKORASYONUNDA ÖNE ÇIKAN FİKİRLER

Salon, mutfak ve yatak odasında olduğu gibi banyolarınızda da aksesuara önem verin. Bir aksesuar, bulunduğu ortamın kimliğini belirlemede en etkili özelliğe sahiptir. Bunu hem bir diş fırça kabı hem de bir banyo paspası ile gerçekleştirebilirsiniz.

Aynalarınızın yanına koyacağınız ışıklandırmalar ya da aynayı içerisine gömeceğiniz dolaplarınız, banyonuzda derinlik oluşturabilmenizi sağlayacaktır.

Ayna dekorasyonu

Ayna dekorasyonu

100 TL ALTINDA BANYO AKSESUAR MODELLERİ

LCW HOME: 13 TL - 20 TL

ENGLİSH HOME: 25 TL - 60 TL

MADAME COCO: 30 TL

KOÇTAŞ: 60 TL - 90 TL

Gardırop kokusu nasıl engellenir? Elbise dolabı kokusu nasıl giderilir?

İLİŞKİLİ HABER

Gardırop kokusu nasıl engellenir? Elbise dolabı kokusu nasıl giderilir?
Kazdağları bungalov evleri nerede? Kazdağları İda Natura Bungalov evinin özellikleri

İLİŞKİLİ HABER

Kazdağları bungalov evleri nerede? Kazdağları İda Natura Bungalov evinin özellikleri

BİR YORUM YAPIN 0