Yaz ayları için salon dekorasyonu fikirleri

Yaz sezonu için canlı çiçekler, renkli tablolar ve açık tonlu mobilyalar ev dekorasyonunda trendler arasında yer alıyor. Peki 2020 yaz sezonunda salonlar için bu parçalar nasıl uygulanabilir? 2020 salon dekorasyonu trendleri nasıl? Yaz ayları için salon dekorasyon fikirlerini sizler için derledik.

Yaz sezonunun etkisi, ev dekorasyonunda da kendisine yer bulur. Canlı çiçeklerle uygulanacak dekorasyonlar, koyu tonlar yerine daha canlı ve neşelendirici renklerin mobilya ve perdelerde tercih edilmesi yaz sezonu dekorasyon trendleri arasında yer alır. Peki evlerinizi, yaz mevsimine göre dekore etme konusunda nasıl adımlar atabilirsiniz? Dekorasyon konusunda birçok öneri bulunuyor. İçeriğimiz içerisinde; uygulaması en kolay olan yaz sezonu için salon dekorasyonu önerilerine yer verdik. Bu dekorasyonlar, hem evinizde aydınlık bir hava oluşturacak hem de dekorasyon açısından daha fazla alan kazandıracaktır. 

SALON DEKORASYON FİKİRLERİ 2020

ev dekorasyonu 2019

ev dekorasyonu 2019

Salonunuzun dekorasyonunu hazırlarken önem verilmesi gereken birkaç tüyo bulunuyor. Bunları uyguladığınız taktirde; istediğiniz bir sonbahar dekorasyonu evine kavuşmuş olacaksınız.

ev dekorasyonu fikirleri 2019

ev dekorasyonu fikirleri 2019

- Çiçek dekorasyonu: Sıradan bir evi renklendiren her zaman çiçeklerdir. Yazın rengi her zaman için sarı ve beyaz tonlarıdır. Bu tonları temsil eden çiçekler, yaydıkları kokularla evlerinize renk katacaktır.

yaz ev dekorasyonu

yaz ev dekorasyonu

- Ev aydınlatmaları: Ev aydınlatmalarını hazırlarken doğal ışık kaynaklarını tercih edebilirsiniz. Daha doğal ve şık bir ambiyans ile yağmurlu akşamlarınıza nostaljik bir hava katabilirsiniz.

- Sezonun renkleri: Bir salonu dekore ederken her zaman doğanın tonlarını yakalamanız gerekir. Bu sebeple mavi, yeşil, turkuaz ve sarı gibi tonlar, evlerinizde en çok tercih edilmesi gereken renkler olacaktır.

salon dekorasyon fikirleri 2019

salon dekorasyon fikirleri 2019

- Minimal ev düzeni: Kalabalık ve boğucu ortamdan uzaklaşmak için, kaba değil daha kibar mobilyalar tercih edin. Bu kapsamda da, mobilyalarınızda krem, bej ve beyaz tonları kullanın. Daha aydınlık ve ferah bir görünüm oluşmuş olacak ve kışın boğucu yanını uzaklaştırmış olacaksınız.

salon dekorasyonu fikirleri

salon dekorasyonu fikirleri

Pilavın dibi tutarsa ne yapılır? Yanık pilav kokusunu alan ilginç yöntem

İLİŞKİLİ HABER

Pilavın dibi tutarsa ne yapılır? Yanık pilav kokusunu alan ilginç yöntem

BİR YORUM YAPIN 0