Sonbaharda en ideal ev dekorasyonu nasıl olmalı? Mimar Selim Yuhay'ın ev dekorasyonu

2019 yılı ev dekorasyonu açısından oldukça zengin seçenekler sunuyor. Mimar Selim Yuhay da, ev dekorasyonu açısından birbirinden farklı öneriler aktarıyor. Bu öneriler bizlere, en ideal ev dekorasyonunu oluşturma şansını veriyor. Peki ev dekorasyonu trendlerinde öne çıkan renkler neler? 2019'un trend mobilya modelleri ve dekorasyon stilleri neler? Mimar Selim Yuhay'ın önerilerinden yola çıkarak hazırladığımız en ideal ev dekorasyonu önerileri, tüm detaylarıyla yasemin.com'da!

Dekorasyonda trendleri takip etmek daima önemlidir. Bu sayede evlerinizi daha şık ve gösterişli hale getirebilmiş olursunuz. Ancak önemli olan yalnızca bu değildir. Evinizi en ideal şekilde dekore etmeniz de tıpkı evlerinizi şık parçalarla döşemeniz kadar mühimdir. Bu noktada uzman kişilerin görüşlerine önem vermeniz gerekir. Mimar Selim Yuhay, ev dekorasyonu konusunda tavsiyesi alınması gereken kişilerin başında geliyor. Evim Şahane programında yüzlerce ev dekore eden ve bizlere doğru dekore şekillerini öğreten Yuhay'ın tavsiyelerini ele aldık. Ve bu tavsiyelerden yola çıkarak sizler için, sonbaharda deneyimleyebileceğiniz 'en ideal ev dekorasyonu nasıl olmalı' sorusuna yanıt aradık. Bir mobilya seçerken önceliğiniz ev dekorasyonu trendleri, renkler ve mobilyanın sahip olduğu formlar olmalıdır. Peki 2019 sonbahar ev dekorasyonunda bir mobilya satın alırken hangi renk ve modelleri önceliğinize almanız gerekir? Haydi şimdi bu soruların yanıtlarına daha yakından bakalım:

2019'UN SALON DEKORASYON FİKİRLERİ İÇİN TIKLAYIN...

2019 MOBİLYA DEKORASYONUNUN TREND RENKLERİ

Bu sezonda en trend renkler, sarı ve yeşil. Retro vb. modeller, mobilya ve duvar aksesuarlarında en çok kullanılan stiller arasında kendisine yer buluyor. Eğer yeni bir ev diziyor ya da salonunuzu yenilemek istiyorsanız, bu tarz modellerle çok sık karşılaşacağınızı belirtmek isteriz.

2019 dekorasyon renkleri

2019 dekorasyon renkleri

2019'UN EN ŞIK PERDE DEKORASYON FİKİRLERİ İÇİN TIKLAYIN...

2019 koltuk renkleri

2019 koltuk renkleri

Bu renkler ile birlikte karşımıza çıkan diğer tonlar; fındık, bordo, yeşil ve kırmızı. Bizim önerimiz; sonbahar için en ideal renk, açık tonlar olacaktır. Sarı ve beyaz gibi...

2019 ev dekorasyon modası

2019 ev dekorasyon modası

pratik ev dekorasyonu fikirleri

pratik ev dekorasyonu fikirleri

EN İDEAL EV DEKORASYONU NASIL OLMALI?

Bir evi en iyi şekilde dekore etmenin en temel kuralı; evin boyutuna ve pencere açılarına göre bir seçim yapmak olacaktır. Dar bir eve sahipseniz, geniş mobilyalar tercih etmemelisiniz. Çünkü bu tarz mobilyalar, alanı daha dar ve basık hale getirebilir. 

küçük ev dekorasyon örnekleri

küçük ev dekorasyon örnekleri

Ev dekorasyonu her oda için farklılık gösterir. O yüzden, oda konseptine ve atmosferine uygun dekorasyonlar yapmalısınız. Bu şekilde, evin her odasında, amacına hizmet eder dekorasyonlar bulursunuz.

MİMAR SELİM YUHAY'IN EV DEKORASYONU

selim yuhay ev dekorasyonu

selim yuhay ev dekorasyonu

selim yuhay evi

selim yuhay evi

selim yuhay home

selim yuhay home

selim yuhay instagram

selim yuhay instagram

Temizlik için ayırdığınız süreyi azaltan dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Temizlik için ayırdığınız süreyi azaltan dekorasyon önerileri
Toz püskülü işe yarıyor mu? Toz püskülü kullananlar...

İLİŞKİLİ HABER

Toz püskülü işe yarıyor mu? Toz püskülü kullananlar...

BİR YORUM YAPIN 1

Meliha 4 yıl önce

Güzel