En şık yatak örtüsü modelleri 2020

Çeyiz alışverişinin baş parçalarından olan yatak örtüleri, kullanışlı ve gösterişli olması açısından gelinlerin en çok önem verdikleri parçalardandır. Peki iyi ve doğru bir yatak örtüsü neye göre seçilmelidir? Ünlü markaların yatak örtüsü modelleri nasıl ve hangi fiyat aralıklarında yer alıyor? 2020'nin en şık ve kullanışlı yatak örtüsü modellerini haberimiz içerisinde derledik.

Hem renk hem de tasarım açısından 2020 sezonunun en dikkat çeken yatak odası ürünlerinden olan yatak örtüleri, istediğiniz şıklığa ulaşmanız konusunda etkili oluyor. Yatak örtüsü satın alırken önemsemeniz gereken ilk şey; yatak odası dekorasyonunuza uyup uymamasıdır. Bu sebeple dekorasyonu göz önüne aldığınızda; eğer yatak odanız sade bir dekorasyona hakimse yatak örtünüz de sade olmalıdır. Nitekim diğer tüm tarzlarda da aynı şekilde yatak örtünüz de o dekorasyon tarzına uygun olmalıdır. Eğer yatak örtüleriniz gösterişli ve şık dursun istiyorsanız, örtünün etek kısımlarını olabildiğince uzun tutulmalıdır. Ve aynı zamanda perde ve tüllerinizle yakın ve eş değer bir ton, renk olmasını önemsenmelidir.

yatak örtüsü taç

yatak örtüsü taç

Artık çeyizlik olarak da tabir edilen ve Taç, Trendyol, Linens, Madame Coco ve Karaca Home gibi ünlü markaların farklı tarzda modellerini sunduğu yatak örtüleri ile ilgili bilmeniz gereken tüm detaylara haberimiz içerisinde yer verdik. 

yatak örtüsü linens

yatak örtüsü linens

2020 YATAK ÖRTÜSÜ MODELLERİ

LINENS: 299 TL - 499 TL

TAÇ: 500 TL

TRENDYOL: 180 TL

TAÇ: 495 TL - 515 TL

MADAME COCO: 150 TL

Japon geleneksel kıyafeti kimono nedir? Kimono modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Japon geleneksel kıyafeti kimono nedir? Kimono modelleri 2020

BİR YORUM YAPIN 0