English Home'den ikili kahve kupa fırsatı! English Home kahve kupaları 2020

Ev tekstili konusunda alışveriş yaparken en çok tercih edilen mağazalardan olan English Home, ürünlerinde uyguladığı tasarımlarıyla kullanıcılarının beğenisini kazanıyor. Çeşitli kampanyaları, indirim günleri ve sezonun yeni modelleriyle gün geçtikçe daha da beğeni toplayan English Home, Twitter üzerinden bir kupa kampanyası başlattı. Sizler için hem kupa modellerini hem de alışveriş tüyolarını derledik.

English Home, Twitter hesabından yeni bir kampanya başlattı. Kısa zamanda TT olan kampanyada English Home, Tual New Bone 2'li Kupa modellerinden takipçilerine veriyor. Bunun için tweetin altına English Home yazmanız ve English Home hesabını takip etmeniz yeterli olacaktır.

İşte o kupa modeli:

English Home'nin diğer 2'li kupa modelleri şöyle.

ENGLİSH HOME KUPA MODELLERİ

ENGLİSH HOME- PALM NEW BONE: 40 TL

ENGLİSH HOME - MERY NEW BONE: 30 TL

ENGLİSH HOME - İRİS NEW BONE: 30 TL

ENGLİSH HOME - FOREST FOLKJS NEW BONE: 30 TL

ENGLİSH HOME'DEN ALIŞVERİŞ YAPMANIN YOLLARI

English Home, ev alışverişi konusunda en çok beğenilen ve tercih edilen markalardan. Cam ürünleri, tekstil ürünleri ve ev aksesuarları konusunda birçok çeşide ve tasarıma sahip olan markanın, bu denli beğenilmesinin sebebi de sunmuş olduğu bu çeşitlilik. Ancak tıpkı daha önce hazırladığımız IKEA, Madame Coco ve Karaca içeriklerinde de belirttiğimiz gibi, English Home için de alışverişe dair bazı püf noktaları bulunur. Bu püf noktalarını bildiğimiz taktirde yapacağımız alışveriş de daha verimli olacaktır. Biz de bu içeriğimiz içerisinde hem English Home'den alışveriş yapmanın püf noktalarına hem de neler alınabileceği noktalarına değindik. İşte English Home'den alışveriş yaparken bilinmesi gerekenler:

ENGLİSH HOME'DEN NELER ALINIR? ENGLISH HOME'DEN ALIŞVERİŞ YAPMANIN PÜF NOKTALARI

English Home'den alışveriş yaparken bilinmesi gereken en önemli şey markanın kampanya dönemleri ve model çeşitliliği. Bunlar bilindiği taktirde English Home içerisinde daha verimli bir alışveriş yapmış olursunuz. Öyleyse şimdi bu alışveriş detaylarına yakından bakalım:

english home indirim

english home indirim

ENGLISH HOME: 40 TL

ENGLISH HOME: 30 TL

- Öncelikle bilinmesi gerekir ki, English Home tekstil ürünleri konusunda oldukça iddialı bir marka. Bu sebeple nevresim takımı vb. ürünler alırken, model çeşitliliğine ve sonra da bu modellerin sahip oldukları özelliklere dikkatle bakın. Tüm incelemenizi tamamladıktan sonra size uygun olan nevresim takımını da seçmiş olursunuz.

english home mutfak

english home mutfak

ENGLISH HOME: 7 TL 

ENGLISH HOME: 50 TL

- İndirim ve kampanya dönemlerini de takip etmeyi unutmayın. Cam ürünlerini, ev ve banyo aksesuarlarını, tekstil ürünlerini satın alırken bu kampanya dönemlerini kaçırmayın. Böylelikle daha uygun fiyatlı bir alışveriş yapmış olursunuz. 

- Büyük yüzdelikler ile oluşturulan indirim dönemleri, English Home takipçileri için büyük bir fırsat oluşturuyor.

english home aksesuar

english home aksesuar

ENGLISH HOME: 120 TL

ENGLISH HOME: 60 TL

englısh home büyük indirim

englısh home büyük indirim

ENGLISH HOME: 80 TL

ENGLISH HOME: 35 TL

Karaca'dan neler alınır? Karaca'dan alışveriş yapmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Karaca'dan neler alınır? Karaca'dan alışveriş yapmanın püf noktaları
Lcw Home'den ne alınır? Lcw Home'den alışveriş yapmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Lcw Home'den ne alınır? Lcw Home'den alışveriş yapmanın püf noktaları
İstanbul'u gezerken uygulayabileceğiniz şık ve rahat kombinler

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'u gezerken uygulayabileceğiniz şık ve rahat kombinler

BİR YORUM YAPIN 0