Tchibo'nun yaz koleksiyonunda hangi parçalar var? Tchibo yeni sezon koleksiyonu

Ev alışverişi konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Tchibo, yeni koleksiyonuyla yaz sofralarına renk katıyor. Her yaştan kesime hitap eden koleksiyonuyla, sofralarınıza ayrı bir hava katan Tchibo; piknik malzemelerinden, pratik mutfak eşyalarına, yaz sofralarının en temel parçalarını farklı tasarım ve modellerle sunuyor. Peki Tchibo'nun yeni yaz koleksiyonunda hangi parçalar bulunuyor? Tchibo koleksiyonunda yer alan ürünler hangi fiyatlarda yer alıyor? İşte Tchibo'nun yeni yaz koleksiyonu!

Yaz aylarında doğayı en iyi şekilde yaşamak önceliktir. Bahçelere kurulan sofralar ve yapılan piknikler... Birbirinden lezzetli yemekler, sofraları süsler. Aynı şekilde sofra dekorasyonları da bir o kadar renkli olur. Bu noktada Tchibo’nun “Neşeli Yaz Sofraları Koleksiyonu” devreye giriyor. Sofralara farklı bir renk katan Tchibo yaz koleksiyonları, piknikler için birbirinden renkli modelleri kullanıcılarına sunuyor.

tchibo yaz koleksiyonu

tchibo yaz koleksiyonu

Tchibo'nun “Neşeli Yaz Sofraları Koleksiyonu”, sofralara renk ve eğlence katmayı vaad ediyor. Tchibo'nun sunduğu bu yeni koleksiyonda; pişirme kalıbı, taşıma, saklama kapları, yiyeceklerinizi ezmenize yardımcı olacak el değirmenleri, dijital tartı ölçekleri gibi birçok yeni parça bulunuyor.

tchibo katalog

tchibo katalog

Bir sofra kurarken yalnızca bu parçalara ihtiyaç duymazsınız. Amerikan servisler, masa örtüleri... Tchibo'nun yeni koleksiyonunda bu parçaların da en renkli modelleri kullanıcılarla buluşuyor.

Tchibo’nun 'Neşeli Yaz Sofraları Koleksiyonu'nda yer alan ürünlerden bazılarının fiyatları şöyle:

tchibo çekiliş

tchibo çekiliş

Fırın Tepsisi: 90 TL - El Değirmeni: 150 TL
Dijital Tartı: 130 TL

Buharlı Meyve Suyu Çıkarıcı: 550 TL - Silinebilir Masa Örtüsü: 120 TL

tchibo ürünleri

tchibo ürünleri

 

XXL SOLAR IŞIK ZİNCİR: 250 TL
TART PİŞİRME KABI: 50 TL

tchibo neşeli yaz koleksiyonu

tchibo neşeli yaz koleksiyonu

Arapapıştı Kanyonu'na nasıl gidilir? Nerededir?

İLİŞKİLİ HABER

Arapapıştı Kanyonu'na nasıl gidilir? Nerededir?
Jako papağanına nasıl bakılır? Nasıl beslenir? Nasıl eğitilir?

İLİŞKİLİ HABER

Jako papağanına nasıl bakılır? Nasıl beslenir? Nasıl eğitilir?

BİR YORUM YAPIN 0