Evde yapay çiçekler nasıl dekore edilir?

Evinizde hem çiçek dekorasyonu oluşturmak istiyor ancak bunu uyguladıktan sonra çiçek bakımıyla uğraşmak istemediğiniz için kaçınıyor olabilirsiniz. Bu dekorasyonlar için yapay çiçekleri tercih edebilirsiniz. Böylelikle hem çiçek dekorasyonunu sağlamış hem de çiçek bakımından kurtulmuş olursunuz. Peki evde yapay çiçekler nasıl dekore edilir?

Çiçekler bulunduğu ortamın havasını değiştirme gücüne sahiptir. Renkleri, anlamları, kokuları ve daha pek çok yanıyla salon, mutfak ve antre gibi alanların atmosferini değiştirir. Ancak bu özellikleri dışında çiçekler, aynı zamanda ekstra bakım ve özen de ister. Topraklarının değişimi, sulanmaları, daima güneş alan yerlerde bulunmaları gibi detaylar başka iş yüklerini oluşturur. Bu nedenle de bazı kişiler yapay çiçek tercihinde bulunurlar. Koku vb. etkileri görülmese de, renkleri ve dekoratif duruşları sayesinde aynı etkiyi sağlamayı başarırlar. Peki yapay çiçek dizaynı nasıl yapılır?

evde çiçek dekorasyon fikirleri

evde çiçek dekorasyon fikirleri

EVDE YAPAY ÇİÇEKLER NASIL DEKORE EDİLİR?

Yapay çiçekleri dekore ederken en büyük avantajınız güneş alan bir yerde tutmak zorunluluğunuzun olmamasıdır. Bu nedenle yapay çiçekleri, isterseniz gölgelik bir alanda isterseniz karanlık bir köşede tutabilirsiniz.

salonda yapay çiçek dekorasyonu

salonda yapay çiçek dekorasyonu

Çiçekleri saksılar yerine dekoratif ürünlerin içerisine yerleştirebilirsiniz. Tercih edeceğiniz renk de mobilyalarınıza ya da dekore edeceğiniz alanın rengine uygun olursa, ortak bir renk uyumu oluşturulabilir.

mutfakta çiçek dekorasyonu

mutfakta çiçek dekorasyonu

Mutfaklarınızda bir dekorasyon yaparken sade ve geniş bir tezgahı tercih edebilirsiniz. Özellikle beyaz tezgahlar, yapay çiçeklerin rengini ortaya çıkarmak konusunda etkili olacaktır.

yapay çiçek dekorasyonu

yapay çiçek dekorasyonu

Evinize renk katmak için dekorasyon konusunda farklılıklara adım atabilirsiniz. Bu farklılıkları sağlamak için illa mobilyalarınızı değiştirmenize gerek yoktur. Küçük bir dokunuşla da bunu pek ala sağlayabilirsiniz. Yapay çiçekler bu anlamda bir örnektir.

Renk ve canlılık katmak için yapay çiçekleri tercih edebilirsiniz. Bunun için küçük detayları uygulamanız yeterli olacaktır.

Sarımsak en kolay nasıl soyulur? Kolay sarımsak soyma yöntemleri

İLİŞKİLİ HABER

Sarımsak en kolay nasıl soyulur? Kolay sarımsak soyma yöntemleri

BİR YORUM YAPIN 0