Lacivert ve mavi koltuk dekorasyonları nasıl yapılır?

Yeni sezon için en çok tercih edilen dekorasyon renklerinden biri laciverttir. Lacivert koltuk dekorasyonu, 2020 salon dekorasyonları için oldukça trend olan lacivert koltuk dekorasyonu için birbirinden şık öneriler mevcut! Bu içeriğimiz içerisinde hem lacivert koltuk dekorasyonu önerilerine hem de modellerine yer verdik.

2020 sezonunun en çok tercih edilen, modern tarzların hakim olduğu koltuk modelleridir. Özellikle salon dekorasyonunda oldukça trend olan modern tarz, lacivert renk ile uyumlu bir stil oluşturuyor. Avangard denilen tarzlara olan ilginin azalışı, kullanıcıları modern parçalara itmiş durumda. Koyu olarak kabul edilen mavi ve tonları da, tıpkı bu parçalar gibi açık renklerden uzaklaşanların tercihleri arasında. Lacivert renk ile yapılan dekorasyonlarda nasıl bir yol izlenmelidir? Lacivert koltukları dekore ederken ilk olarak, uyumlu renklere yönelin. Salonunuzun daha ferah ve modern bir şıklığı elde edebilmesi için renklerin uyumu, oldukça önemlidir. Lacivertin koyuluğunu kırmak için tercih edeceğiniz renkler; toprak, bej ve ekru olmalıdır. Peki salonlarınızda bu renkte bir dekorasyon nasıl uygulanabilir? Sizler için hem dekorasyon örneklerini hem de uygulama stillerine yer verdik:

LACİVERT KOLTUK TAKIMI KOMBİNASYONLARI

koltuk dekorasyonu

koltuk dekorasyonu

Perdelerinizde ekru, bej ve kahve tonlarını tercih edin. Duvarda ise beyaz tonlarını kullanın. Bu tonlar, odada elde etmek istediğiniz aydınlığı ortaya çıkaracaktır.

Aksesuar konusunda, mobilyaya uygun renkte ve desende modeller seçebilirsiniz. Ama sadece bununla da takılı kalmadan, kendi zevklerinizi de ön plana çıkarabilirsiniz. Yastıklarınızda renkli desenler kullanıp doğal ve ritmik bir görünüm elde edebilirsiniz.

lacivert koltuk perde uyumu

lacivert koltuk perde uyumu

Lacivert rengin bir diğer tonu olan mavi için de lacivert için uygulanan dekorasyon stili uygulanabilir. Mavi koltuk dekorasyonu yaparken duvar dekorasyonuna da ayrıca önem vermeniz gerekir. Mavi tonunun canlılığını hakim kılmak için duvar rengini krem, bej ve ekru gibi nahif tonlardan seçmeniz gerekir.

Halı dekorasyonunda ise aynı tonlar dışında maviye yakın renkleri seçip ton sür ton renkli bir dekorasyon seçebilirsiniz.

lacivert oturma odası dekorasyonu

lacivert oturma odası dekorasyonu

Mavi koltuk dekorasyonunda, aksesuar renklerinden ise fuşya, yeşil, pembe, mervan ve turuncu renkler tercih edilmelidir. Mavi koltuklar için perde konusunda açık renk tonlar kullanılmalıdır. Bununla birlikte bej, krem ve açık gri renkler tercih edilebilir. 

Mantarın faydaları nelerdir? Tüketilebilen mantarlar! Mantar hangi hastalıklara...

İLİŞKİLİ HABER

Mantarın faydaları nelerdir? Tüketilebilen mantarlar! Mantar hangi hastalıklara...
Kurabiyenin hamuru sert olursa ne yapılır? Kurabiye hamurunun püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Kurabiyenin hamuru sert olursa ne yapılır? Kurabiye hamurunun püf noktaları

BİR YORUM YAPIN 0