Yeni evlenen çiftler için en güzel dekorasyon önerileri

Yeni bir ev dekore etmek güzel olduğu kadar zahmetli de bir iştir. Evlerinde zevklerini yansıtmak isteyen çiftler bu uğraş içerisinde istemeden çeşitli hatalara düşebiliyorlar. Yeni evlenen çiftlerin işini kolaylaştıracak şık dekorasyon önerilerine haberimizde yer verdik. İşte yeni evlenen çiftler için uygulaması kolay ve masrafı az dekorasyon önerileri:

Yeni gelinler, evlerini dekore ederken bazı hatalar yapabilirler. Bu hatalar içerisinde en çok öne çıkan renk seçimi ve mobilyaların işlevselliği yönündedir. Sezonun son trendlerine bağlı kalarak hareket eden çiftler, bu dönemde bir uzman görüşüne ya da fikir alışverişine de ihtiyaç duyarlar. Çizgi detayı hem dekorasyon hem de moda açısından önemlidir. Moda konusundaki etkisi şöyle dursun, dekorasyon anlamında uzunluk ve kısalığı etkisi bulunmaktadır. Örneğin; uzun bir koridorunuz varsa dik çizgilerle kısa göstermeyi sağlayabilirsiniz. Gelin evlerinde en çok tercih edilen renk ise pudra ve pembedir. Daha farklı bir stil oluşturmak için pembe ve pudra yerine mavi, yeşil ve kahve tonlarını da değerlendirebilirsiniz. Eğer eviniz küçükse, fonksiyonu yüksek koltuklar tercih edin. Fazla eşya yerine aynı anda hem yatak hem de koltuk olarak kullanılabilen veya bazası bulunan koltuklar kullanıp alandan kazanmış olun.

Yeni evlenenler için yatak odası dekorasyonu önerileriİLİŞKİLİ HABERYeni evlenenler için yatak odası dekorasyonu önerileri

  • Işık, bir ev için en önemli dengedir.
     
  • Doğru ışık kullanımı sayesinde, evlerinize derinlik kazandırabilirsiniz.
     
  • Bu sebeple ışık seçimini iyi yapmanız gerekir.
     

YENİ EVLENEN ÇİFTLER İÇİN DEKORASYON ÖNERİLERİ

yeni evliler için dekorasyon önerileri

yeni evliler için dekorasyon önerileri

Evinizde her zaman sadelikten yana olun. Bunun temel sebebi, kalabalık kavramının göz yorması ve rahatlıktan uzak olması. Bunun için belli başlı noktaları bilmek gerekir: Renklerin dili ve mobilyalar.

yeni evli çiftlerin ev dekorasyonu

yeni evli çiftlerin ev dekorasyonu

yeni evli evi

yeni evli evi

Her rengin belli bir dili vardır. Bu renkler, bulunduğu ortama dilleriyle etki eder. Bu nedenle daha rahatlatıcı renkler seçilmelidir. Böylelikle; evlerinizde oluşturmak istediğiniz konforu oluşturabilirsiniz.

Mobilya seçimi de önemlidir. Mobilyalarınızı önceden deneyimlemeniz; vücudunuza uygunluğuna, sertliğine vb. konulara yakından önem vermeniz ve ilgilenmeniz gerekir. Deneyimlemeden alınmış mobilyalar, sonrasında sorunlar doğurabilir.

- Mutfak dekorasyonunda öne çıkan dolaplardır. Dolap tasarımında açık tonları tercih ederseniz, aydınlık bir alan oluşturmuş olursunuz.

- Bu renkler aynı zamanda sadelik de sağlar. Banyo dekorasyonunda ise kişisel bakım ürünleriniz için ayrı bir alan açın.

- Bu eşyalarınızın göz önünde bulunup alan kalabalığına sebep olmasına izin vermeyin. Böylelikle bu alanları dilediğinizce yerleştirip düzenleyebilme kolaylığına da erişmiş olursunuz.

2021 En güzel iğne oyası modelleri! En kolay iğne oyası örnekleri

İLİŞKİLİ HABER

2021 En güzel iğne oyası modelleri! En kolay iğne oyası örnekleri

BİR YORUM YAPIN 0