2020 yemek odası dekorasyon önerileri

Ramazan ayında en sık kullandığımız alanlardan biri olan yemek odaları için, olduğundan daha kullanışlı hale getirmenizi sağlayacak birçok dekorasyon önerisi bulunuyor. Peki yemek odaları için nasıl dekorasyonlar uygulanabilir? Yemek odası dekorasyonunda hangi renkler sık tercih ediliyor? Sizler için 2020 yemek odası dekorasyon önerilerini derledik.

Ramazan ayı içerisinde en çok kullanılan mobilya ürünü, yemek masalarıdır. Birçok evde artık yemek yemek için ayrı bir alan oluşturuluyor. İçerisinde yalnızca yemek masası ve tabak, çatal, kaşık ile bıçak takımlarının bulunduğu konsolların yer aldığı yemek odaları, eşyaların kabalığı da göz önünde bulundurularak daha geniş odalara dekore edilir. Yemek odaları için 2020 dekorasyon trendlerine uygun olarak farklı kullanım şekilleri bulunur. 2020'nin renk modasına yakından baktığınızda, doğayı temsil eden tonların ön planda olduğunu görüyorsunuz. Toprak, kahve, yeşil ve mavi renkleri, bu sezonun en çok tercih edilen duvar ve mobilya renkleri olarak belirleniyor. Bu renklerin hakim olduğu stiller konusunda ise, eskitme ahşap ve eklektik dekorasyon ön planda duruyor.

TIKLA OKU: İFTAR SOFRALARI SUNUM ÖNERİLERİ

YEMEK ODASI DEKORASYONLARI 2020

Eğer eskitme tarzını tercih ediyorsanız, yemek odanızı ahşap dekorasyonla buluşturmuş oluyorsunuz. Toprak ve kahve tonlarının hakim olduğu dekorasyonda, turuncu ve kırmızı tonlar da uyumlu bir birliktelik oluşturuyor.

modern yemek odası dekorasyonları

modern yemek odası dekorasyonları

Son dönemin öne çıkan dekorasyonlarından eklektik stili tercih edildiğinde, retro stil bir sandalye takımı ya da büfe ile şık bir birliktelik oluşuyor. Burada da kahve tonu hakim duruyor.

yemek odası dekorasyonu 2020

yemek odası dekorasyonu 2020

Yemek masaları, çoğunlukla takım halinde satılıyor. Ancak farklı model ve renkleri birleştirerek değişik yorumlarla ilginç stiller oluşturulabiliyor.

Örneğin, masif bir yapıya sahip olan yemek masası, metal stil bir büfeyle uyum sağlayabiliyor. Ya da cilalı bir masa, vintage bir sandalyeyle uyum yakalayabiliyor.

yemek odası dekorasyonları

yemek odası dekorasyonları

Diş fırçası temizliği nasıl yapılır? Tam teşekküllü diş fırçası temizliği

İLİŞKİLİ HABER

Diş fırçası temizliği nasıl yapılır? Tam teşekküllü diş fırçası temizliği
Ramazan ayında dinlenebilecek müzik listeleri

İLİŞKİLİ HABER

Ramazan ayında dinlenebilecek müzik listeleri

BİR YORUM YAPIN 0