Dans tutkusu 38 kilo verdirdi

Aşırı kiloları nedeniyle istediği dansı yapmakta zorluk çeken Cansen Cengiz, kendi uyguladığı diyet programı ile kilo verdi.

Aydın'da yaşayan 2 çocuk annesi 34 yaşındaki Cansen Cengiz, aşırı kiloları nedeniyle tutkusu olduğu tango ve salsayı yapamıyordu. Kendi uyguladı diyet programı sayesinde dans tutkusunu yeniden kazandı.

Cengiz, çocukluğundan beri aşırı kilolar nedeniyle sorunlar yaşadığını, arkadaşlarının kendisiyle dalga geçtiğini, koşuda hep en arkada kaldığını tango ve salsayı çok sevdiği halde yapamadığını belirtti.

Zayıflamak için birçok diyetisyene gittiğini fakat yemek yemeyi çok sevdiği için kilo veremediğini belirten Cengiz, daha çok kilo aldığını ve 106 kiloya çıktığını söyledi. 

Kendisine bir diyet programı belirleyip pilatese başladığını söyleyen Cengiz, ilk ay verdiği kiloları görünce daha çok azmettiğini, daha sonra dans kursuna yazıldığını ve üç aydır dans ettiğini belirtti. Ayna karşısına geçtiğinde artık yüzünün güldüğünü, istediği kıyafetleri alabildiğini belirten Cengiz, şu an 68 kilo olduğunu, hedefinin 60 kilo olduğunu söyledi. 

 

BİR YORUM YAPIN 0