Ahmet Gülgen 5 ayda 50 kilo verdi

Hatay'da 19 yaşındaki Ahmet Gülgen 5 ayda 50 kilo verdi.

İskenderun'da fazla kiloları nedeniyle hayat küsen Ahmet Gülgen, diyetisyen kontrolünde 5 ayda 50 kilo vererek 127 kilodan 77 kiloya düşmeyi başardı.

Fazla kiloları nedeniyle görüntüsünden hoşlanmadığını, utandığını ve kendisini eve hapsettiğini belirten 19 yaşındaki Ahmet, diyetisyene gittikten sonra her şeyin yoluna girmeye başladığını söyledi. Gülgen, uyguladığı diyet programı ile 127 kilodan 77 kiloya düştüğünü, verdiği kiloları sayesinde adeta yeniden doğmuş gibi mutlu ve gururlu hissettiğini ifade etti.

Kilolu olduğu dönemlerde alışverişte ve arkadaşlarıyla vakit geçirirken zorlandığını belirten Ahmet, mağazaya girdiğinde vücuduna uygun kıyafeti bulamamanın kendisini üzdüğünü, diyetisyeni Gökhan Akdağ'la tanıştıktan sonra hayatının düzene girdiğini söyledi. 5 ay içerisinde sağlı kilo verdiğini, şimdi dışarı çıkıp yürüyüş yapabildiğini, arkadaşlarıyla hoşça vakit geçirdiğini, nefesinin daralmadan koşabildiğini ve artık beğendiği kıyafetleri alabildiğini ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0