Gigi Hadid'in spor ve diyet sırları

Victoria Secret mankenlerinden Gigi Hadid formunu nasıl koruyor? İşte Gigi Hadid'in spor ve diyet sırları...

Kardiyonun süper etkisi

Özellikle karın kasları ve sıkılaşmak için mekik, squat istenilen sonuca yardımcı olsa da en etkili çözüm kardiyodur. Hadid,"Benim en büyük olayım sağlıklı beslenmek ve spor yapmak" diyor. 

Spor ekipmanları çok gerekli değil

Spor yaparak fit görünmek için illa spor aletlerine ihtiyaç yoktur. Evde yapılan plank, mekik ve bacak egzersizleri de oldukça etkili yöntemlerdir. 

İyi bir diyet programı

Spor yaparak hayal edilen görüntüye kavuşmak mümkün değildir. Bunun için kendinizi çok sıkmadan haftada bir serbest gün olacak şekilde bir diyet programı uygulamanız gerekir. 

Boksu deneyin

Ünlü model Gigi Hadid, boksa olan düşkünlüğü ile bilinir. Hadid, "Boks yaptığınızda ruhen iyi hissediyor, spor yaptığınızı unutuyorsunuz. Her zaman daha fazlasını istiyorsunuz" şeklinde konuşan model, kalorilerini eğlenerek yakıyor.

Farklı programlar uygulamayı unutmayın

Ünlü model geceleri gittiği boks derslerinin yanı sıra 'Ballet Beautiful' egzersizlerini de ihmal etmiyor. Hadid'in yaptığı 'Ballet Beautiful' bale hareketleriyle yapılan kardiyo türüdür.

Takvim tutun

Spor ve diyet programları düzene konulmadığı taktirde pek işe yaramaz. Forma girmenin ve istenilen vücuda sahip olmanın yolu takvim tutarak, ona uymaktan geçer. Gigi Hadid, egzersiz programı takvimi sayesinde, kış aylarında tembel davranmak yerine hazırlanan programı uyguluyor. 

Gigi Hadid'e defilede şok!

İLİŞKİLİ HABER

Gigi Hadid'e defilede şok!

BİR YORUM YAPIN 0