10 kilo vermenize sebep olacak 10 yöntem

Eğer fazla kilolarınızdan kolayca kurtulmak istiyorsanız size vereceğimiz 10 yöntemi mutlaka uygulayın.

Hızlı kilo vermek için internette araştırdığınız şok diyet listeleri daha fazla kilo almanıza ya da hayatınızın en büyük hatası haline gelebilir. İşte sizlere vereceğimiz 10 yöntem ile sağlıklı bir şekilde 10 kilo verebilirsiniz;

1- Aç kalarak kilo vereceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsanız

Genellikle insanlar aç kalarak kilo verebileceklerini düşünür ve çoğu zaman kahvaltı bile yapmazlar. Sonrasında çıkan hastalıklar nedeniyle diyeti bırakma kararı alırlar. Bu kilo vermenin imkansız bir yoludur. Bu yüzden insan aç kalarak kilo veremez her yemekten azar azar yemelisiniz.

2-Zencefil suyu ile kilolarınıza veda edin

Gece yatmadan önce 2 dilim zencefil ve 2 dilim limonu 1 litre sıcak suyun içerisine koyun. Sabah uyandığınızda 1 bardak tüketin . Daha sonra gün boyu saf su içmek yerine zencefilli su tüketin.

3- Acı biberli sirkeyi mutlaka deneyin

Her sabah 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı pul biberini 1 su bardağı suyun içine koyup iyice karıştırın. Kahvaltılardan sonra mutlaka tüketin. Bu karışım metabolizmanızın hızlandıracaktır. 

4-Her sabah cevizli su için

Gün boyu sürekli bir şeyler canınız çekiyor ve sürekli iştahlı dolaşıyorsanız her sabah uyandığınızda ceviz suyu için.Geceden suyun içine 1 adet cevizi soyup ekleyin. Ertesi gün aç karna cevizleri yiyebilirsiniz.

5-Her gün 30 dakika tempolu hareket edin

Metabolizmanızı hızlandırıp 10 kilo vermek istiyorsanız en kolay yöntemi hareket etmektir. Kalıcı kilo verebilirsiniz.

6-Tarçınlı süt içerek kan şekerinizi dengeleyin

Gün içerisinde tatlı ihtiyacınızı gidermek istiyorsanız 1 bardak sütün içerisine 1 yemek kaşığı tarçın eklemeniz yeterli olacaktır. 

7-Her gün 1 bardak yeşil çay

Siyah çayın alternatifi yeşil çay tüketerek  metabolizmanızı hızlandırabilir, ödem atabilir ve vücuttaki fazla yağlardan kurtulabilirsiniz. 

8-Haftada 3 kez bakliyat yemelisiniz

Hem vitamin açısından zengin bir içeriğe sahip hemde yağ yakmanızı kolaylaştıracak kuru fasulye, barbunya ve börülce gibi bakliyatları haftada 3 kez mutlaka tüketin.

9-Diyet ürünler almaktan kaçının

Marketlerde satılan diyet ürünler almak yerine doğal olan ceviz , fındık, çiğ badem yada yeşil elma gibi atıştırmalıklar tüketin.

10-Ara öğünleri atlamayın

Gün içerisinde ara öğünler yiyerek hem çok fazla acıkmadan akşam yemeği yiyebilir hemde sık sık yediğiniz için metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz.

2 öğünlük Ramazan diyeti

İLİŞKİLİ HABER

2 öğünlük Ramazan diyeti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Gülnaz 9 ay önce

Bu 10 yöntemi aynı andamı yapalım?