1 hafta içinde 4 kilo verdiren çay

Fazla kilolardan herkes şikayetçi olur ve her Pazartesi yeni bir başlangıç için ilk adım atılır. İlk adımlar her zaman kilo verme ile başlar. Sizlere yeni başlangıçlarınızda yardımcı olabilecek bir çay tarifi sunuyoruz. İşte, 1 hafta içinde 4 kilo verdiren çay…

1 hafta içinde 4 kilo verdiren çay
1 hafta içinde 4 kilo verdiren çay
GİRİŞ 04.01.2018 16:30 GÜNCELLEME 05.02.2020 16:11
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fazla kilolarından muzdarip olanlar, kendinde değişiklik isteyenler için en hızlı ve doğal yöntemler ile zayıflama yöntemlerini araştırdık. Size sunacağımız tarif ile 1 hafta da 4 kilo vermeniz mümkün.

Bitkisel kürler ile fazla kilolarınızdan kurtulmanız ve daha sonra alacağınız kilolara karşı önlem almanız mümkündür. Hiçbir kimyasal içermeden, katkı maddesi olmadan tamamen yapacağınız bu bitkisel kürler hem sağlığını açısından hem de fazla kilolarınızdan kurtulmanız açısından sizlere büyük destek sağlayacaktır.

1 haftada 4 kilo verdiren bitkisel kür

Malzemeler;

  • 1adet çubuk tarçın

  • 2 adet orta boy elma

  • 1 adet orta boy limon

  • 1 tatlı kaşığı tane karabiber

  • 1 tatlı kaşığı tane karanfil

Kürü hazırlamak için öncelikle elma ile limonu 4 parçaya bölün. Çekirdekleri ile birlikte diğer tüm malzemeleri de 3 litre kadar su içinde kaynatın. Elmaları yumuşamaya başlayınca ocağın altını kapatın ve karışımı süzün.

Hazırladığınız bu kürü sıcak ya da soğuk olarak yemeklerden 10 dakika kadar önce tüketmelisiniz. Bu tarif sayesinde kilo verirken, ödem ve şişkinlikleri de atmış olacaksınız. Metabolizmanız hızlanacağı için yediklerinizi çok kısa sürede eriteceksiniz.

Dikkat edilmesi gereken noktalar!

Tarifi uygularken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur aşırı tüketimden kaçınmaktır. Hazırlanan çayın günde 3 bardaktan fazla tüketilmemesi ve tansiyonu düşük olanların doktor kontrolünde devam etmeleri gerektiğidir. Ayrıca, kronik bir sağlık probleminiz varsa, düzenli olarak gittiğiniz doktorunuza danışarak bu kürü uygulamaya başlayabilirsiniz. Doktorunuzun onay vermediği hiçbir zayıflama kürünü uygulamamalısınız.

Tarifi uyguladığınız günlerde ağır, yağlı, hamurlu yiyecekleri kesinlikle tüketmeyin. Bununla birlikte fazla porsiyonlardan da kaçının. Hazır gıdaları, asitli içecekleri, hazır meyve sularını kesinlikle tüketmeyin.

YORUMLAR 8
  • Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Toz karabiber olur mu tanesi yoksa?
    Cevapla
  • Pınar 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba Zerdecal 1 tatlı lı kaşığı Maydonoz 5 6 sap İse yaramamasi mümkün kün değil
    Cevapla
  • elif 4 yıl önce Şikayet Et
    nasıl kullandınız
    Cevapla
  • Yağmur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarifi günün hangi saatlerin de içmeliyiz?
    Cevapla
  • Yağmur AYDIN 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben sabah kahvaltıdan 1 saat önce ve yatmadan yaklaşık 3 saat önce içiyorum. Ama şunu söyliyim bu çayı içiyorum diyip de çok yemeyin bu çayda tek başına işe yaramaz. Boğazımızıda tutmamız gerekiyo... : )( :
    Cevapla
  • Ayy 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu kürü yaptım ama bir fayda görmedim
    Cevapla
  • Haha 4 yıl önce Şikayet Et
    Üzerine tıka basa yenişsindirde ondan
    Cevapla
  • jhodfhasf 4 yıl önce Şikayet Et
    fazla ağır besinler mi tükettiniz acaba ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?