1 hafta da 4 kilo verdiren karanfil çayı tarifi!

Fazla kilolarından şikayetçi olanlar! Uzun süre diyet yapamıyorum diyenler, Acil kilo vermesi gerekenler, bu çay tarifi tam size göre... Sizlere hızlı kilo vermenize yardımcı olacak bir çay tarifi sunuyoruz. Bu çay tarifi ile 1 hafta içerisinde 4 kilo vermeniz mümkün!

1 hafta da 4 kilo verdiren karanfil çayı tarifi!
1 hafta da 4 kilo verdiren karanfil çayı tarifi!
GİRİŞ 09.03.2018 13:53 GÜNCELLEME 05.02.2020 16:07
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Her Pazartesi yeni bir başlangıç yapanlar için fazla kilolardan kurtulmanın yollarını araştırdık. Sizler için bitkisel, tamamen doğal olan bir çay tarifi hazırladık. Üstelik bu çay ile 1 hafta da 4 kilo vermeniz mümkün. Hiçbir kimyasal içermeden, katkı maddesi olmadan tamamen yapacağınız bu bitkisel kürler hem sağlığını açısından hem de fazla kilolarınızdan kurtulmanız açısından sizlere büyük destek sağlayacaktır.

Sizlere vereceğimiz bu tarifi bir hafta boyunca her gün tüketmeye devam ettiğiniz takdirde, çok etkili sonuçlarla karşılaşacaksınız. Vücudunuz da bulunan fazla kilolardan kurtulacak ve vücudunuzda oluşan toksinlerden arınacaksınız. En iyi zayıflatıcı özelliği bulunan doğal içeceklerden biri karanfilli sudur. Çok basit işlemlerle hazırlayacağınız karanfilli su ile vücudunuzdaki yağlardan çok kısa sürede kurtulacaksınız.

zayıflama çayı

1 HAFTADA 4 KİLO VERDİREN BİTKİSEL ÇAY TARİFİ

Malzemeler;

* 1 adet çubuk tarçın

* 1 yemek kaşığı karanfil

* 1 yemek kaşığı zencefil kökü

* 3 su bardağı su

Hazırlanışı;

Yukarıda yazılan ölçüde tarçın, karanfil, zencefil ve su bir demliğe alınır ve kaynamaya bırakılır. İyice demlenen karanfil çayının sabah ve akşam 2 kere yemeklerden yarım saat önce tüketilmesi gerekmektedir.

zayıflama

Bu çayı tüketirken, yediğiniz şeylere de dikkat etmeniz gerekir. Yağlı, unlu ve şekerli gıdalarda uzak durulmalıdır. Aksi takdirde vücuda giren karanfilin etkisi hafifleyecektir.

Karanfil çayı metabolizmayı hızlandırdığı gibi tokluk hissini de beraberinde getirir. Vücuttaki toksinleri atmaya yardımcı olan karanfil aynı zamanda bir idrar söktürücüdür. Yağ yakma konusunda da oldukça başarılı olan karanfile bu çayda zencefil de etki eder. Zencefil bölgesel yağları eritmede etken bir bitkidir.

YORUMLAR 18
  • Hediye Artun 3 yıl önce Şikayet Et
    Çayı soğuk mu yoksa sıcak mi tüketiliyor?
    Cevapla
  • kübra 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu çayı sabah kahvaltısı yerine içiyordum.Öglen bir porsiyon sebze yemegi salata bi kase yoğurt aksam ise 100 gr et tavuk balıktn biri ve bol salata.Bu listeyi bir hafta sürdürdüm ve bir kilo verdim diyetisyenimin önersiydi.Sadece çayı içmenin bir yararı olmaz diyetle desteklenmeli.
    Cevapla
  • Baris 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çayı sogukmu sıcakmı içmeliyiz her içeceğimiz zaman ısıtmalımıyız
    Cevapla
  • Emine 4 yıl önce Şikayet Et
    Olumlu sonuç göremedim kimse denedim işe yaradı yazmamış sanırım tek çare az kendimizi tutmak olacak doğum sonrası kiloları vermek ciddi zorluyor
    Cevapla
  • Melis 4 yıl önce Şikayet Et
    Toz zencefil olurmu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar