Hızlı kilo verdiren içecek tarifi

Fazla kilolarınızdan evde kendi ellerinizle hazırlayacağınız içecekle kurtulabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte 1 ayda 15 kilo verdiren içecek tarifi...

İçerisindeki chia tohumu, limon suyu ve bal sayesinde metabolizmayı hızlandıran bu karışım, vücudun daha hızlı yağ yakmasını sağlar. Ayrıca vitamin ve mineral bakımından oldukça zengin olan bu karışım, kilo verdirirken sağlığınızı da korur. Bu karışımı her sabah kahvaltıdan önce tüketebilirsiniz. İçeceğe ek olarak her gün yapacağınız yarım saatlik yürüyüş veya egzersiz daha hızlı zayıflamanızı sağlayacaktır.

İşte 1 ayda 15 kilo verdiren içecek tarifi:

Malzemeler:

1 bardak taze sıkılmış limon suyu

Yarım bardak su

1 yemek kaşığı bal

1 yemek kaşığı chia tohumu

Hazırlanışı:

Chia tohumunu suyun içerisine koyun ve 1 saat bekletin. Daha sonra jel kıvamına gelen suyun içine balı ve limon suyunu ekleyin. İşte kilo verdiren içeceğiniz hazır!

Süt kilo verdirir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Süt kilo verdirir mi?
Kilo almadan oruç tutmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Kilo almadan oruç tutmanın yolları
Ödem attıran içecek tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Ödem attıran içecek tarifi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Limon Suyu 5 yıl önce

1 bardak limon suyu derken 1 limonu mu kastettiniz yoksa bir bardak dolusu limon suyunu mu kastettiniz. Eğer öyle ise 5-6 limon eder dediğiniz.

Toplam 2 beğeni

KAYSMAN 5 yıl önce

nasıl içecez

Toplam 4 beğeni