Diyet yapanların vazgeçemeyeceği restoranlar

Sağlıklı yemek yemek ve diyet uygulamak isteyenler artık restoranlarda sorun yaşamıyor. İşte sizler için diyet yapanlara uygun menü bulunduran restoranları araştırdık...

Diyet uygulayanların ve beslenmesine dikkat edenlerin karşılaştıkları en büyük sorun, dışarıdayken yemek yemek oluyor. Bu nedenle sağlıklı beslenmek isteyenler, menüsünde düşük kalorili ve sağlıklı yemekleri bulunduran restoran arayışına giriyor. Sizler için menüsünde diyet uygulayanların ve sporcuların en sık tercih ettiği, menüsünde kalorisi düşük yemekler bulunan restoranları araştırdık.

FOOD'N FIT

Sağlıklı beslenenlere yönelik lezzetler sunan, ender mekanlardan biri Food'n Fit İncirli'de bulunuyor. Zengin kahvaltı çeşitlerinden, akşam yemeklerine kadar her öğün için ayrı ayrı lezzetler sunan bu mekanda, protein shakeleri ve detoks suları da bulunuyor.

FIT HOUSE

Menüsü oldukça zengin olan Fit House, Kalamış'ta bulunuyor. Menüsünde sağlıklı sandviç, wrap, burger ve makarnanın dışında, chia soslu puding, prteinli pankek ve müsli gibi lezzetli tatlıları da sunuyor.

PLUS KITCHEN

Diyet ve spor yapanların uğrak mekanlarından biri olan Plus Kitchen, doğal ve sağlıklı yemekleriyle dikkat çekiyor. Menüsünde bulundurduğu sayısız sağlıklı ve kilo aldırmayan yemek, farklı konseptleriyle müşterilerini memnun ediyor.

FIT KITCHEN

Kendine özgü sağlıklı yemekleri menüsünde bulunduran Fit Kitchen, küçük ve keyifli bir mekan sunuyor. Fit çorba, fitness wrap ve cardio salata gibi özgün lezzetlerinin yanı sıra, menüdeki yemeklerin kalori ve protein değerlerini de görmenizi sağlıyor.

EAT'N FIT

Sağlıklı tavuk ve et yemekleriyle meşhur olan Eat'n Fit, müşterilerine kalorisi düşük menüler sunuyor. Özellikle sporcuların gittiği bir mekan olarak bilinse de, her damağa hitap eden yemekler bulunduruyor.

Karın düzleştiren egzersizler

İLİŞKİLİ HABER

Karın düzleştiren egzersizler
Dekorasyonda bleu blanc trendi

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda bleu blanc trendi
Japon diyeti nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Japon diyeti nedir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0