Kilo verdiren yaz meyveleri

Sizler için kilo verdiren ve selülit oluşumunu engelleyen meyveleri araştırdık. İşte kilo verdiren yaz meyveleri...

Özellikle yaz aylarında kadınlar fazla kilolarından kurtulmak için birçok yol denerler. Ancak kilo verdiren meyveler sayesinde kolay ve sağlıklı bir şekilde zayıflayabilirsiniz. Sizler için kilo verdiren yaz meyvelerini araştırdık.

ERİK

Potasyum ve lif bakımından zengin bir meyve olan erik, uzun süre açlık hissetmemenizi sağlar. Ayrıca güçlü detoks etkisine sahiptir ve sindirimi kolaylaştırarak kilo vermenize yardımcı olur.

- 100 gram yeşil erik 46 kalori içermektedir.

MANGO

Bir adet mango günlük C vitaminin neredeyse hepsini içerir. Bu özelliği sayesinde yağ yakımını hızlandırarak kilo vermenizi sağlar.

- 1 adet mango 174 kalori içermektedir.

VİŞNE

Düşük glisemik indeksine sahip meyvelerden biri olan vişne, güçlü bir idrar söktürücüdür. Bu özelikleri sayesinde kana geç karışır ve zayıflamaya yardımcı olur.

- 100 gram vişne 58 kalori içermektedir.

ŞEFTALİ

Şeftali sindirimi kolaylaştırır ve metabolizmayı hızlandırır. Potasyum açısından da zengin olan bu meyve, vücudun daha fazla yağ yakmasını sağlar.

- 1 adet şeftali 38 kalori içermektedir.

Günlük kalori ihtiyacı nasıl hesaplanır?

İLİŞKİLİ HABER

Günlük kalori ihtiyacı nasıl hesaplanır?
5 adımda Adriana Lima stili

İLİŞKİLİ HABER

5 adımda Adriana Lima stili
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0