Diyet yapmadan fit kalmanın yolları

Fazla kilolarınızdan ağır diyetler ve egzersizler yapmadan kurtulmak istiyorsanız, bu haber tam size göre! İşte diyet yapmadan fit kalmanın yolları...

Bazı kadınların yediklerine dikkat etmeden ve spor yapmadan kilolarını koruması, sadece ideal genlere ve metabolizmanın hızlı çalışmasına bağlı değil. Ağır diyet listelerine gerek kalmadan, sadece günlük rutinlerinizi değiştirerek fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. Sizler için diyet yapmadan fit kalmanın yollarını araştırdık.

FARKLI YEMEKLER DENEYİN

Yağlı yemekleri sık tüketmek kilo almanıza ve sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir. Ancak baharatlar ve yeşillikleri kullanarak, yemeklere tat verebilir ve yağın yerini doldurabilirsiniz. Sağlıklı yemekler yapmayı ve yemeyi alışkanlık haline getirirseniz, kısa sürede fit bir görünüme kavuşabilirsiniz. Özellikle pul biber gibi metabolizma hızlandıran baharatlar ve sebzelerle damak tadınıza uygun lezzetler yaratabilirsiniz.

ÖZEL GÜNLERDE FAZLA YEMEYİN

Aylarca yaptığınız diyet sonucu verdiğiniz kiloları tek bir günde alabilirsiniz. Bu nedenle özel günlerde ya da yemek davetlerinde yediğiniz besinlerin kalorilerine dikkat edin. 

SU İÇMEYİ UNUTMAYIN

Susuzluk hissi, açlıkla sık sık karıştırılıyor. Bu nedenle bazen susadığınızda aç olduğunuzu düşünüp yemek yiyebiliyorsunuz. Bunu önlemek için günde en az 10 bardak su içmelisiniz. Ayrıca su içmek bağışıklık sistemini güçlendirir ve metabolizmanın da hızlanmasına yardımcı olur.

YEMEK YERKEN KONUŞUN

Yemek yerken konuşmak, az ve yavaş yemenin en etkili yoludur. Doyma hissi beyne yemekten 20 dakika sonra ulaştığı için yavaş yemek daha az yiyerek doymanıza yardımcı olur. Bu nedenle yemek yerken mutlaka konuşmalısınız.

The Balm Meet Matte Trimony Far Paleti incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

The Balm Meet Matte Trimony Far Paleti incelemesi
Fahriye Evcen'i zayıflatan çay tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'i zayıflatan çay tarifi
5 adımda oturma odası dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

5 adımda oturma odası dekorasyonu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Misafir 5 yıl önce

Ben bitki çaylarından yardım alıyorum gayette faydasını gördüm

Toplam 4 beğeni

Karadut20 5 yıl önce

Iyi de ağzında yemek varken konuşun demiyor ki. Ayrıca islamda sofradadayken güzel şeylerden soz edin deniliyor. Sapla samanı karıştırmayın

Toplam 8 beğeni

Hatice soysal 5 yıl önce

Ben kilo vermek istyoru m

Toplam 2 Beğeni

zafer gülten 5 yıl önce

yalnız yemek yerken konuşun denmişde,ama birde yemekde konuşmak görgü kurallarına aykırı,boğaza yemek kaçma riski olduğundan tehlikeli,ağzımızdakileri başkaları görebileceği için tiksinti yaratabilir ,hatta dinende mahsuru var deniyor. iyide hangisine uyalım.

Toplam 6 beğeni

Gurbetçi 5 yıl önce

Elbette ki dinine uyacaksın vesselam

Toplam 9 Beğeni