Ünlülerin fitness sırları

Sürekli göz önünde olan ünlülerin fit kalma sırlarını merak ediyorsanız, bu haber tam size göre! İşte ünlü isimlerin fitness sırları...

Güzelliklerinin yanı sıra fit vücutlarıyla da dikkatleri üzerine toplayan ünlü isimler, yaptıkları sporlar sayesinde kilo almıyor. Sizler için ünlülerin formda kalma sırlarını araştırdık.

GİGİ HADİD

Ünlü model Gigig Hadid, çocukluğundan beri atletik ve fit vücudunu yaptığı spora borçlu. Boks yapan Hadid, spor salonu kızı olmadığını ve formunu boksla koruduğunu söylüyor.

MİRANDA KERR

Haftada iki kez yoga ve pilates yapan Miranda Kerr, formunu bu sayede koruyor. Ayrıca her gün yürüyüş yapıyor ve sık sık detoks suyu tüketiyor.

ADRİANA LİMA

Tam bir boks tutkunu olan Adriana Lima, son zamanlarda koşuya da önem veriyor. Her daim bedenini aktif tutan Lima, fit bedeninin sırrının bu olduğuna inanıyor.

JENIFFER LOPEZ

Antrenör eşliğinde spor yapmayı seven Jeniffer Lopez dans, koşu ve ağırlık kaldırmadan oluşan karışık kardiyolar yapıyor. 

TAYLOR SWIFT

Dünyaca ünlü pop yıldızı Taylor Swift'in favori sporu yoğun dans kardiyoları. Klipleri ve konserlerin de de yoğun bir şekilde dans eden Swift, esnek ve fit vücudunu buna borçlu olduğunu söylüyor.

Farklı ülkelerin güzellik tüyoları

İLİŞKİLİ HABER

Farklı ülkelerin güzellik tüyoları
En şık kalem etek kombinleri

İLİŞKİLİ HABER

En şık kalem etek kombinleri
Kilo verdiren salatalık suyu tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Kilo verdiren salatalık suyu tarifi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0