Diyet yapmadan kilo vermek mümkün mü?

Diyet yapmadan kilo vermek isteyenlere müjde! Fazla kilolarınızdan serbest beslenme uygulamasıyla kurtulabilirsiniz. İşte diyet yapmadan kilo vermenin yolu...

Kilo vermek ya da kilonuzu kontrol altında tutmak istiyorsanız, diyet yapmak zorunda değilsiniz. Ancak bunun için beslenme alışkanlıklarınızı kalıcı bir şekilde değiştirmenizi sağlıklı beslenmeye yönelmeniz gerekir. Çok katı diyetler ya da ağır egzersizler yapmadan sadece beslenmenize birkaç prensip ekleyerek fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. 

DİYET YAPMADAN SAĞLIKLI BESLENME NASIL OLMALI?

Son zamanlarda günlük besin ihtiyaçlarının tamamını karşılayan serbest diyet adında bir beslenme türü popüler hale geldi. Ancak bu beslenme türünü uygularken kendinizi diyette gibi hissetmemeniz için, çeşitliliği arttırmanız ve kendinizi sınırlamamanız gerekiyor. Bu uygulamayla kilo verebilmek için ise nasıl bir tüketici olduğunuzu değerlendirmelisiniz. Gün içerisinde almanız gereken kaloriyi hesaplamalı; yağ, karbonhidrat, protein, vitamin ve mineraller bakımından zengin bir beslenme düzeni oluşturmalısınız.

Kilo vermeye yardımcı içecek tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Kilo vermeye yardımcı içecek tarifi
İsot diyeti nedir? İsot diyeti nasıl uygulanır?

İLİŞKİLİ HABER

İsot diyeti nedir? İsot diyeti nasıl uygulanır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0