Kilo aldırmayan düşük kalorili pizza tarifi

Diyetteyken gönül rahatlığıyla yiyebileceğiniz hem mideyi rahatsız etmeyen hem de düşük kalorili pizza tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Canınız pizza çektiği anlarda hızlıca hazırlayabileceğiniz enfes pizzanın tarifine haberimizin detaylarında ulaşabilirsiniz. İşte enfes lezzetiyle diyet pizza tarifi...

Bol malzemeli bir pizza, kokusu ve tadıyla gönülleri fetheden enfes lezzetlerden biridir. Küçük büyük demeden herkesin severek yediği pizza içerisinde kaşar ve mayalı hamur nedeniyle diyette olanların tercih etmediği bir yemektir. Ancak siz de pizza yemeden duramıyorum diyorsanız, belli ölçülere dikkat ederek kilo aldırmayan diyet pizza tarifini deneyebilirsiniz.

İşte kolay yoldan diyet pizza tarifi...

MALZEMELER

50 gram sucuk
2 yemek kaşığı mısır
3 tane yeşil biber
1 tane kırmızı biber
2 yemek kaşığı salça
Siyah zeytin
Domates ve lor peyniri

Kilo aldırmayan pizza

Kilo aldırmayan pizza

YAPILIŞI

Diyet pizza tarifini uygulamak için ilk önce kuru mayayı su bardağının içinde çözülmesini bekleyin. 15 dakika geçtikten sonra 1 çay kaşığı tuz, tam buğday unu ve ılık suyla mayayı güzelce yoğurun. 

20 dakika dinlendirdikten sonra 1 tatlı kaşığı sıvı yağ ile pizzayı koyacağınız tepsiyi yağlayın. Hamuru yayıp üzerine salça ve lor peyniri ekleyin. Kalan malzemeleri de koyduktan sonra fırına vererek pişmesini bekleyin.

Afiyet olsun...

Besinlerdeki kaloriler nasıl azaltılır?

İLİŞKİLİ HABER

Besinlerdeki kaloriler nasıl azaltılır?

BİR YORUM YAPIN 0