Aspir yağı zayıflatır mı?

Son zamanların en popüler diyet listeleri arasında yer alan Aspir yağı ile zayıflama yöntemini sizler için araştırdık. İşte 'Aspir yağı'nın kilo vermedeki etkisi...

Kilo vermek isteyen kadınların internette sıklıkla arattığı 'Aspir yağı', zayıflama konusunda oldukça başarılıdır. Yapılan araştırmalara göre, vücuttaki yağ depolanmasını fark edilir derecede azalmasını sağlayan aspir yağı, metabolizmayı hızlandırarak yağ ve kas oranlarını dengede tutuyor.

ZAYIFLAMAK İÇİN ASPİR YAĞI NASIL KULLANILIR?

Kilo vermeye yardımcı olan bu yağ, aspir tohumundan elde ediliyor. Tohumunun ve çiçeğinin toplanmasıyla kaynatılarak kullanılabilen aspir yağı, son derece doğal yöntemlerle yapılıyor. Bölgesel zayıflama niyetiyle de kullanılabilen bu yağ, diyet salatalar içine 1 ya da 2 yemek kaşığı kadar ilave edilmesinde sakınca görülmüyor. Salatanın içerisine eklemek istemiyorsanız, yemek yemeden en az 30 dakika önce bir tatlı kaşığı kadar tüketebilirsiniz.

NOT: Alerji hassasiyetiniz varsa uzman onayı almadan denemeyiniz. Ayrıca aspir yağını tek başına kullanmak yalnızca metabolizmayı hızlandıracağından dolayı diyet programının yanında kullanılmalıdır.

Ayda 4-8 kilo verdiren 'Tilya kürü'

İLİŞKİLİ HABER

Ayda 4-8 kilo verdiren 'Tilya kürü'
Feng Shui yatak odası dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

Feng Shui yatak odası dekorasyonu

BİR YORUM YAPIN 7

sara 3 yıl önce

çok faydalı oluyor sabh aç karna ılık suya bir yemek kşığı aspir yağı ile bir yemek kaşığı elma sirkesi suyla karıştırın ve için akşam aynı şekil yatmadan yarım saat önce aç karna tüketin çok ama çok faydalı 15 günde 5 kilo verdim

Toplam 8 beğeni

Leyla 3 yıl önce

Gercektenmi

Toplam 0 Beğeni

ozge 4 yıl önce

bu ilac zayiflatiyormu

Toplam 1 beğeni

Aysun 4 yıl önce

Aspir yagini suyla birlikte iciyorum faydasi olurmu

Toplam 11 beğeni

Ayh 4 yıl önce

Hiçbir faydası yoktur

Toplam 7 Beğeni

Servet 4 yıl önce

Zayiflamak icinmi kullaniyosunuz.faydasi oluyormu.

Toplam 5 Beğeni

Crc 4 yıl önce

Olur

Toplam 4 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun