Teff tohumlu çay ile zayıflama

Ünlülerin zayıflamak için sosyal medya hesaplarından duyurduğu meşhur teff tohumlu çay ile zayıflama yöntemlerini sizler için araştırdık. Peki teff tohumlu çay zayıflatıyor mu? Teff tohumu zayıflamak için nasıl kullanılır? Teff tohumunun faydaları neler? Teff tohumunun kilo vermedeki etkisi nedir? İşte yanıtı...

Dünyaca ünlü Holywood yıldızlarının kilo vermek amacıyla tükettiği, besin değeri yüksek tohumdur. Antioksidan, lif ve protein bakımından oldukça besleyici olan teff tohumu, kemik sağlığını korur ve zayıflamaya yardımcı olur. İçerisinde gluten barındırmayan ve teff tohumundan üretilen çayın içinde 20 tane bitki bulunuyor.

Vücuttaki toksinlerden arınmanızı sağlayacak teff tohumlu çay, tek başına tüketildiğinde hiçbir fayda vermeyecektir. Uygulanan diyet programlarının yanında takviye olarak tüketilmesi gereken teff tohumu çayı yemeklerden önce tüketilmesi gerekiyor.

TEFF TOHUMU ÇAYININ KİLO VERMEDEKİ ETKİLERİ

- Metabolizmayı hızlandırarak, vücutta olan ama sindirilmeyen besinlerin kolayca sindirilmesine yardımcı olur.

- Doğal bir tahıl olması özelliğiyle güçlü bir kalsiyum kaynağıdır.

- Yemekten önce tüketildiğinde iştah bastırıcı özelliği vardır.

- Ödem ve şişkinlik problemlerinin önüne geçer.

TEFF TOHUMU ÇAYI NASIL HAZIRLANIR?

Çoğunlukla pratik olması bakımından hazır paketler tercih edilse de satın almak istemeyenler teff tohumlu çaylarını evde kendileri hazırlayabilir. Bunun haricinde teff tohumları yoğurt ile beraber de tüketilebilir. Teff tohumunu yalnızca çay olarak tüketmek isterseniz yapmanız gereken ilk şey tohumları bardağa döküp üzerine kaynar su ekleyerek demlemek olacaktır.

TEFF TOHUMLU ÇAY İLE HANGİ ÜNLÜLER ZAYIFLADI?

Ivana Sert, Hande Yener, Seda Akgül, Deniz Akkaya, Nurgül Yeşilçay gibi ünlü isimlerin zayıflama yöntemi olarak tercih ettiği teff tohumlu çay sayesinde kilo verdiler.

ÖNEMLİ!

İçerisinde zehir bulundurması nedeniyle Teff çayı Sağlık Bakanlığı tarafından satışı kaldırıldı.

Soğuk lipoliz uygulaması nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Soğuk lipoliz uygulaması nasıl yapılır?
Zayıflatan ayranlı çorba tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Zayıflatan ayranlı çorba tarifi

BİR YORUM YAPIN 2

Zeynep Gezer 3 yıl önce

Niye kimisi sabah ac karna kimisi tok karnina bazısi gunde 2 bazısı gunde 1 ve cogu yorumda iyi deyil tansiyon sorunum var aciklama yazarsaniz sevinirim

sevim 4 yıl önce

sevimteff tohumu çayi internet sitesinden yeni aldim ama şuan kötü yorumlar görüyorum kullanmaya korkuyorum