Göbek yağlanması neden olur? Göbek yağlanmasını gideren süper etkili kür tarifi

Kadınların en fazla problem ettiği bölgelerden biri olan göbek yağlanmasını engellemek için evde yapabileceğiniz etkili yöntemleri sizlere derledik! Düz bir karına sahip olmanın yollarını ararken salatalık çayı tüketimini denemekte fayda var. Göbek yağlarını hızlıca yakan salatalık çayının tarifi haberin detaylarında. Peki göbek yağlanması neden olur? Göbek yağları nasıl eritilir? Göbek yağları eriten kür tarifi...

Yediğimiz besinlerin vücudumuzda direkt yağ olarak kaldığı göbek çevresi fazlalıkları, ince ve fit görünmek isteyen kadınların kabusudur. Dünya Sağlık Örgütü'nün açıklamalarına göre kadında 80 cm, erkekte 94 cm bel ölçüsü kronik rahatsızlıkların en önemli habercisidir. Dış görünümü konusunda son derece hassas ve takıntılı olan kadınların en çok problem ettiği bölge olan göbek yağları, sağlıklı beslenme ve düzenli karın egzersizleri ile yok edilebilir. Sağlıksız abur cubur tüketiminin göbek yağlanmasına neden olduğunu belirten uzmanlar, göbek yağlanmasını engellemek için dengeli ve sağlıklı beslenmenin şart olduğuna dikkat çekmektedir. Sağlıklı beslenmenin yanı sıra göbek yağlanmasını önleyici baharatlar, bitki çayları ve etkili kür tarifleri uygulanabilir, sağlıklı sonuçlar elde edilebilir. Göbek yağlarından kalıcı bir şekilde kurtulmak istiyorsanız büyük bir sabır göstermeniz gerekmektedir. Çünkü ne kadar beslenmeye dikkat edilse de yağlardan kurtulunsa bile bu formu korumak çok daha önemlidir.

GÖBEK YAĞLANMASI NEDEN OLUR? GÖBEK YAĞLARINI YAKMAK İÇİN...

Göbek yağlanması neden olur

Göbek yağlanması neden olur

Göbek yağlanmasında ki yağların yarısından fazlası cilt altında kalırken geri kalanı karın içindedir. Cilt altındaki yağlar yapılabilecek düzenli ve etkili egzersizlerle kolaylıkla eritilebiliyor iken karın içindeki yağlar biraz daha sıkıntılı olabiliyor. Göbekteki yağ dokusu olması gerekenden fazlası ile doluysa artan yerleri karaciğere taşınır ve ciddi bir durum olabilen karaciğer yağlanması durumunu meydana getirir. Kasların gereğince görevini getirememesine neden olan bu durumda sağlık birçok anlamda olumsuz etkilenirken estetik açıdan da hiç hoş bir görünüme yol açmaz. Göbek yağlarını çatır çatır yakmak için doktor onayı alarak uygulayabileceğiniz sağlıklı kür tarifleri ile yağlanmayı önleyebilirsiniz.

GÖBEK YAĞLANMASI NASIL GİDERİLİR? GÖBEK YAĞLANMASINI GİDEREN KÜR

göbek yağlanması için salatalık çayı

göbek yağlanması için salatalık çayı

Göbek ve çevresindeki yağlardan kurtulmanın kolay yolunu arayanlara müjde! Fazla kilolarınızdan detoks sularıyla kurtulabilirsiniz. Sizler için göbek ve çevresindeki yağları hızlıca eriten bir içecek hazırladık. İşte tarifi...

Malzemeler:

-2 litre su,

-1 orta boy dilimlenmiş salatalık,

-Nane yaprakları,

-1 limon,

-1 tatlı kaşığı zencefil

Hazırlanışı:

Tüm malzemeleri 2 litre suyun içine karıştırın. Geceden sabaha kadar bekletin. Daha sonra gün içinde bu suyu tüketin. Düzenli bir şekilde içtiğiniz bu su sizi karın yağlarından kurtaracaktır. Ayrıca dengeli beslenmeye de dikkat edin.

KARIN BÖLGESİNDE YAĞLANMAYA NEDEN OLAN YİYECEKLER

karın yağları eriten besinler

karın yağları eriten besinler

Karın çevresindeki yağ artışlarının en önemli sebebi karbonhidrat ağırlıklı besinlerden kaynaklanmaktadır. Vücutta karın bölgesindeki yağlanması çok ise, karbonhidratlı yiyeceklerin tüketimine bağlı olarak karındaki yağ miktarı da artacaktır.

Karbonhidrat, hamurlu besinler ve şekerli besinler tüketiminin arttığı dönemlerde karın bölgesi yağlanması da hızla artacaktır.

GÖBEK YAĞI ERİTEN SALATALIK ÇAYI TARİFİ

Göbek yağlarından kurtulmak isteyenlerin imdadına yetişen salatalık çayı ile kısa zamanda değişimi fark edeceksiniz...

MALZEMELER:

1 tane dilimlenmiş taze salatalık
1 tane dilimlenmiş limon
1 şeker kaşığı rendelenmiş zencefil
10-12 dal taze nane
5-6 dal taze maydanoz

YAPILIŞI:

Bahsettiğimiz tüm malzemeleri bir gece öncesinden 1 litrelik suyun içine atın. Karnınız aç olduğu zaman sabah ve akşam vakitlerinde bir bardak kadar tüketin.

SALATALIK ÇAYININ KİLO VERMEDEKİ ETKİSİ:

Kalori değeri düşük olan yeşilliklerden oluşan salatalığı çay olarak tüketmek, tokluk hissi vereceğinden iştahınızı kesecektir. Bu da yağlanmayı tetikleyecek olan karbonhidrat ve yağ alımını eksilterek vücuttaki yağları yakacaktır.

Gün boyu sadece yoğurt yiyerek nasıl zayıflanır? İşte yoğurt diyeti...

İLİŞKİLİ HABER

Gün boyu sadece yoğurt yiyerek nasıl zayıflanır? İşte yoğurt diyeti...
Diyette revani yenir mi? Kolay revani tatlısı yapılışı! Portakallı revani kalorisi...

İLİŞKİLİ HABER

Diyette revani yenir mi? Kolay revani tatlısı yapılışı! Portakallı revani kalorisi...

BİR YORUM YAPIN 2

sibel kılıç 3 yıl önce

bebek emziriyorum içebilimiyim bebe yime nir zarari olumu

Kür 5 yıl önce

Kürü eriten göbek yagı

Toplam 7 beğeni