Nane sapı çayı içmek zayıflatır mı?

Metabolizma hızlandırıcı olarak bilinen nane ile nasıl zayıflayabileceğinizi sizler için açıkladık. Evinizde yapabileceğiniz nane sapı çayı ile rahatlıkla kilo verebilirsiniz. İşte evde nane çayı yapımı...

Kokusu ve tadıyla insanı mest eden nane, günlük hayatta pek çok yemek arasında kullanılan bitkilerdendir. Sevilerek tüketilen bu bitki sağlık açısından faydalı olduğu gibi zayıflatıcı etkisi de oldukça büyüktür. Son zamanların popüler zayıflama yöntemi olarak bilinen nane sapı çayı ile rahatlıkla kilo verebilirsiniz.

Tek başına tüketilebileceği gibi takviye olarak zerdeçal, elma gibi faydalı besinlerle beraber de son derece yararlı olan nane sapı, sert kokusu ile iştah kapatıcı özelliğine sahiptir.

NANE SAPININ KİLO VERMEDEKİ FAYDALARI

- Midede istenmeyen gazların vücut dışına çıkmasını sağlayan nane, yemek yedikten sonraki şişkinlik sorununu gidererek vücudun rahatlamasına yardımcı olur.

- Nane bu konuda da işe yaramakta ve midede istenmeyen gazların atılmasını sağlamaktadır. Bu sayede rahatlama sağlanmakta ve şişkinlik problemi ortadan kalkmaktadır. Nane çayının mide üzerindeki etkisi oldukça fazladır.

- Aç karna içildiği zaman bölgesel zayıflama konusunda büyük bir etkisi vardır.

- Sindirim sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yardımcı olur.

- Metabolizmayı hızlandırır.

EVDE NANE ÇAYI NASIL HAZIRLANIR?

Malzemeler:

Yarım litre su
2 yemek kaşığı nane (Yaş ya da kuru)
1 adet limon dilimi

Hazırlanışı:

Yarım litre suyu, kaynattıktan sonra cam kapaklı kabın içine aktarın. 2 yemek kaşığı kadar nane serpin ve güzelce karıştırın. Uçucu yağ barındıran nanede ki bu özlerin kaybolmaması için kapağını vakit kaybetmeden kapatın. 5 dakika dinlendirdikten sonra içeceğiniz kupaya dökün ve içine 1 dilim limon ekleyin.

Zayıflamak için bitkisel karışım nasıl yapılır? Metabolizma hızlandıran sulu karışımlar

İLİŞKİLİ HABER

Zayıflamak için bitkisel karışım nasıl yapılır? Metabolizma hızlandıran sulu karışımlar

BİR YORUM YAPIN 2

Adelina 3 yıl önce

Gunde kaç defa icmek lazim ?

Toplam 1 beğeni

Yasemin 4 yıl önce

Nane çayınin faydaları

Toplam 3 beğeni