Hızlı bir şekilde kilo aldıran tatlılar

Masummuş gibi görünen ama tüketildiği zaman hemencecik kiloya yansıyan tatlıları kalori değerleriyle beraber sizler için ele aldık. İşte çabuk kilo yapan tatlılar...

Kilo problemi ile karşı karşıya olan kadınların neredeyse tümü 'Sıfır beden' görünümdeki bir inceliği ister. Bunun için yiyip içtiklerine dikkat ederek, bazı diyet listeleri uygularlar ve yanlarında egzersiz hareketleri uygularlar. Tüm bunlara rağmen istediği sonucu alamayan kadınlar, 'Su bile içsem yarıyor' diyerek diyette pes etme yoluna gidebiliyor. Hafif gördüğünüz ama kilo almanıza sebebiyet veren bu cümledeki 'su' lu yiyeceklerin kalorilerini sizler için bir araya getirdik...

SUPANGLE (130 gram= 159 kcal)

İçerisinde fazla miktarda şeker barındıran supangle, kan şekerinin çok hızlı bir şekilde çıkmasına sebep olur. Zayıflamak için uygulanan diyet listelerinde tüketilebilecek olan tatlı tercihlerinden olmamalıdır.

SU BÖREĞİ (330 gram=756 kcal)

Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi olan su böreği, peynir sevmeyenlerin bile severek tükettiği hafif atıştırmalıklardan olsa da yağ oranı diğerlerine göre daha fazladır.

TİRAMİSU (172.4 gram=385 kcal)

En hafif pasta çeşitlerinden biri olan tiramisu oldukça şekerli olduğundan tüketimine dikkat etmek gerekir.

SUFLE (100 gram=169,2 kcal)

Akışkan çikolatasıyla lezzet şöleni haline gelen sufle, çikolata krizlerini yatıştırma konusunda oldukça etkilidir. Ne kadar az tüketirseniz tüketin içerisindeki şeker kilo alımına neden olacaktır.

Sıkı ve şekilli bir vücut için ne yapılmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Sıkı ve şekilli bir vücut için ne yapılmalı?

BİR YORUM YAPIN 1

sehriyar 5 yıl önce

guzel olmus

Toplam 1 beğeni