Karın yağlarını eriten 4 mucize besin

Karın bölgesindeki yağları eritmenin doğal formülü olan 4 yiyecek ile yağlarınızdan kurtulun! Karın yağlarına iyi gelen 4 besin...

Karın bölgesi yağ birikim yeri olduğundan vücudun estetik açıdan en çirkin görünebilecek bölgesidir. Günlük hayatta tüketilen bazı yiyecekler biz farkında olmadan yağlanmaya sebep olabilir ve belimizin doğal dengesini bozabilir. Bu gibi durumların olmaması için ne yapmak gerekir?

karın yağları eritme

karın yağları eritme

Sağlıklı yaşam ve beslenmenin vücuda olan etkileri oldukça büyüktür. Bizde fit görünümlü bir vücuda sahip olmak için karın yağlarını eriten mucize besinlere haberimizde yer verdik.

elma

elma

ELMA

Beslenme uzmanlarının tavsiyelerine göre, her güne elma tüketerek başlamakta fayda var. Elmayı bilhassa kahvaltı esnasında yulafla tüketirseniz çok daha etkili olacaktır. İçerisindeki C vitamini, flavonoidler ve beta karotenler yağları eritme konusunda birebirdir.Bu nedenle zayıflamak için her gün 2-3 tane elma yemeyi ihmal etmemelisiniz.

muz

muz

MUZ

Beslenme programınızın listesine tok tutucu meyvelerden biri olan muzu ekleyebilirsiniz. Sabahleyin ve öğleden sonra yerseniz gün boyu açlık hissetmeyeceksiniz.

Avakado

Avakado

AVOKADO

Toplum arasında her ne kadar kilo aldırdığı yönünde iddialar çıksa da bu kesinlikle doğru değildir. Dümdüz bir karına sahip olmanın en etili yiyeceği olan avakado, açlık hissettirmeyerek karın yağlarını yakmaya yardımcı olacaktır. Her gün 1 tane avakado tüketebilirsiniz.

domates

domates

DOMATES

Gerek yemeklerde gerek de salatalarda sılıkla tükettiğimiz domates, kandaki liptleri azaltarak vücudu temizler ve yağ birikimini önler.

Sezonun öne çıkan klasik çanta modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun öne çıkan klasik çanta modelleri ve fiyatları
Hindistan cevizi sirkesi ile zayıflama

İLİŞKİLİ HABER

Hindistan cevizi sirkesi ile zayıflama
Yürümek mi daha çabuk zayıflatıyor koşmak mı?

İLİŞKİLİ HABER

Yürümek mi daha çabuk zayıflatıyor koşmak mı?

BİR YORUM YAPIN 3

Fatma 5 yıl önce

Az yiyerek zayıflamak mümkün porsiyonları küçülterek

Toplam 1 beğeni

Melek 5 yıl önce

Zayıflamak istiyorsanız yemiceksiniz ! Tek kesin çözüm budur :)

Toplam 24 beğeni

Vesselam 5 yıl önce

Zaten cok ve dengesiz yiyerek kilo alınıyor

Toplam 3 Beğeni