Bel ve çevresi nasıl zayıflatılır?

Simit bölgesinde biriken yağların bir an önce kaybolmasını istiyorsanız bu hareketler sayesinde incelme sağlayabilirsiniz. Simit bölgesi nasıl ince gözükür? Simit bölgesini incelten hareketler neler? Simit bölgesi neresidir? İşte yanıtı...

İsminden de anlaşılabileceği gibi karın bölgesinin yana doğru simit gibi uzaması kadınlar için de erkekler içinde oldukça rahatsız edici bir durumdur. Simit bölgesinde biriken yağlardan arınmak için uygulayabileceğiniz bazı hareketlerle etkili bir incelme sağlayabilirsiniz. 

SİMİT BÖLGESİ İNCELTME HAREKETLERİ

1- Spor için egzersiz hareketlerini uygulamaya ilk olarak düz zemine sırtüstü yatmakla başlayın. Derin nefes alma ve verme ile beraber bacakları orta dereceli bükün. V şeklini alan bacaklarınız üzerinde ilk önce sağ elle sağ bacağa sonra sol elle sol ayağa uzanmaya çalışın. Kolların bu esnada gergin durmasına dikkat edin.

(Bu hareket yan simit bölgesini inceltecektir.)

2- Yattığınız yerden kalkıp ayakta bacakları ayırıp, kolları göğüs seviyesinde bükün. Kucağınızda bir şey tutuyormuş gibi hayal edin .Kollar dirsekten bükülü ve göğse 90 derecelik bir açıyla sabit dursun. Sağa ve sola doğru yarım dönüşler yapın.

Bacakları tam olarak açın ve öne doğru elma toplar gibi eğilme ve kalkma hareketini deneyin. Her set 15 hareket olacak gibi 4 sette bitirin. Ara ara mola vermeyi unutmayın. 
Yemek yedikten ortalama 40 dakika sonra hareketleri uygulamaya başlayabilirsiniz.

Kortizon kiloları nasıl verilir?

İLİŞKİLİ HABER

Kortizon kiloları nasıl verilir?
Sezonun trend düz taban ayakkabı modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trend düz taban ayakkabı modelleri

BİR YORUM YAPIN 0