3 günde en hızlı nasıl kilo verilir?

Kilo vermenizi sağlayacak 3 günlük reçete diyeti ile yaklaşık 3-5 kilo civarı zayıflayabilirsiniz. Kısa sürede etkisini görmek istediğiniz sonuçlar için sizler için hazırladığımız 3 günlük reçete diyetini uygulayabilirsiniz. Peki kısa süreli diyetler nasıl yapılır? 3 günde nasıl diyet yapılabilir? İşte zayıflatan 3 günlük diyet...

Hedeflenen kiloya ulaşmaya bir adım daha yaklaştıracak olan bu diyet listesi ile sizde fala kilolarınızı eritebilirsiniz. 'Uzun süre diyet yapmak bana göre değil' diye düşünüyorsanız, 3 gün kadar kısa bir sürede kilo vermenize yardımcı olacak reçete günlüğünü sizler için derledik. İdeal kiloya ulaşmanızı sağlayacak 3 günlük diyet listesi...

Kahvaltı:

Bir kase doğal yoğurt,
200-250 ml süt veya 100 gram yağsız beyaz peynir
Meyve suyu tüketilmesindense 1 tane meyve tüketilmeli
Suni tatlandırıcılı sıcak içecek

Öğle yemeği:

150 gram et ya da 200 gram balık
200 gram sebze; yeşil salata, domates, havuç, salatalık, hindiba, karnabahar ya da sebze yemeği…(10 gram zeytin yağı ile beraber)

Akşam yemeği:

150 gram et veya 200 gram balık (200 gram buğulama balık, 1-2 parça soğuk et, 1 kutu ton balığı ya da 3-4 parça somon füme)
200 gram sebze; patlıcan, mantar, şalgam kökü, kereviz, yeşil ya da kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz…(10 gram zeytinyağı ile birlikte)

NOT: Diyeti 3 gün uyguladıktan sonra 3-5 kilo değerinde kilo verebilirsiniz. 1 ay geçtikten sonra yeniden tüketebilirsiniz.

BİR YORUM YAPIN 0