1 günde 2 kilo eriten garanti diyet! Günde 1 kilo nasıl kilo verilir?

Kilo verdirici özelliği ve yumuşak tadı ile severek tüketilen yeşil çaylı süt 1 günde 2 kilo verdiriyor. Diyet seçeneklerinin popüler içeceği yeşil çayı sütle içerseniz sizde kolay yoldan kilo verebilirsiniz. 1 günde 2 kilo zayıflatan detoks tarifi nasıl yapılır, Evde hızlı kilo verme kürleri! Ender Saraç diyet listesi nasıl yapılır? Günde 1 kilo nasıl verilir sorusunun cevabı için kolay zayıflatan 1 günlük diyetler

Normal yaşantınız içerisinde pekte sabırlı biri değil ve hayatınızda olmasını istediğiniz şeylerin bir an önce gerçekleşmesini istiyorsanız zayıflamak için 1 hafta kadar bir süre bile size uzun gelebilir. Hal böyle olunca da zayıflama yöntemlerinden biri olan şok diyetleri denemek isteyebilir, fit görünüme ulaşmak isteyebilirsiniz. Unutulmaması gereken önemli bir husus var ki oda her diyetin her bünyede aynı etki etmediği hatta bazılarının yarardan çok zarar doğurabileceğidir. Bu nedenler sağlığınızı tehlikeye atmamak adına uygulayacağınız her diyet yönteminden doktorunuzun haberi olmalı, bilgisi dahilinde ilerlemelisiniz. Doktor onay verdiği takdirde vücudunuzun üzerinde detoks etkisi yapan mucize kür ile yakın zamanda dilediğiniz kiloya inebilirsiniz. Bugüne dek zayıflamak için yaptığınız tüm diyetleri unutun! Kilo vermek adına vücudunuzdaki toksinleri arındıracak bu detoks sayesinde 1 günde bile 2 kilo verebilirsiniz.

1 GÜNDE 2 KİLO ZAYIFLATAN MUCİZE DETOKS

MALZEMELER: Yarım yağlı 1,5 litre süt, 2 yemek kaşığı yeşil çay

yeşil çay zayıflatır mı

yeşil çay zayıflatır mı

DETOKS SUYU NASIL HAZIRLANIR?

Ocakta kaynatacağınız sütün sıcaklığı biraz geçince aldığınız taze yeşil çay yapraklarını karışımın üzerine ilave edin. Sütlü karışımın üstü kapalı olacak şekilde 20 dakika demlemeye bırakın ve ardından sütü süzülmüş şekilde şişeye dökün. Yeşilçaylı süt detoksunu gün içerisinde 2 saat geçtikten sonra 1 bardak için. Süt alerjiniz varsa bu detoksu uygulamamayı bilmelisiniz.

Ayrıyeten safra kesesi problemi olan, düşük tansiyon sorunu görülen ve böbrek ağrısı çeken kişiler de bu diyeti uygulamamalıdır.

YEŞİL ÇAY NEDEN METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR?

Diyet yapan kişilerin yaygın olarak tercih ettikleri yeşil çay bitkisinin kilo verdirmedeki en büyük etkisi metabolizmayı hareketlendirmesidir. İçerisindeki kafein, kateşinler ve kuvvetli antioksidanlar sayesinde metabolizma hızlanıyor ve vücut ısısı artıyor. Yapılan araştırmalara göre, yeşil çay metabolizmayı çok ciddi şekilde hızlandırıyor. 

YEŞİL ÇAY NASIL YAĞ YAKIYOR?

Vücuttaki yağ dokusunun artmasının önlenmesi, yağ emiliminin azalması ve metabolizmanın daha hızlı çalışmasına yönelik antiobezite harekete geçer. Çaysız duramıyorsanız siyah çay yerine yeşil çay içmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışın. Ayrıca günlük egzersizlerinizi de ihmal etmeyin.

GÜNDE 1 KİLO NASIL VERİLİR? HIZLI KİLO VERMEK İÇİN...

1 günde kaç kilo verilir? 1 günlük detoks

1 günde kaç kilo verilir? 1 günlük detoks

Özel günlerde abartılan şah şahlı masalardeki hamur işleri, mezeler, salatalar ve çeşit çeşit menüler o gün gözünüzü ve karnınızı doyurabilecek iken sonrasında ya da ertesi gün vereceği pişmanlık hissi ile 'keşke bu kadar yemeseydim' diyebilirsiniz. Özellikle de o kişi normal hayatında zayıflamaya çalışıyorsa...

İş işten geçti diyetim her türlü bozuldu diye düşünüyorsanız sizlere güzel bir haberimiz var! Diyetisyen Esma Nur Kara'nın 1 günlük vicdan rahatlatma detoksunu sizler için bulduk.

DİYET ÇORBA NASIL YAPILIR? (FAZLA YEMEK YENEN GÜNLER İÇİN)

Detoks çorba nasıl yapılır?

Detoks çorba nasıl yapılır?

Diyet çorba için malzemeler:

2 adet yeşil kabak
1 adet kapya biber
1 adet küçük baş soğan
Çeyrek demet dereotu
Yarım limonun suyu
3 yemek kaşığı kırmızı mercimek
Yarım havucun rendesi
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Diyet çorbanın yapılışı:

Limon, mercimek ve dereotunun dışındaki malzemeleri küp küp doğradıktan sonra yağda kavurun. Kavurma sonrasında malzemelerin üstüne çıkacak kadar su ilave edip3 yemek kaşığı kırmızı mercimeği koyun ve kaynatın. Malzemeler iyice yumuşayınca tencereyi ocaktan alıp dereotunu ekleyip malzemeleri blendırdan geçirin. İsteğe göre tuz, pul biber ve limon suyu koyup akşam 2 kase için.

TELAFİ DİYETİ NASIL YAPILIR? 1 GÜNLÜK VİCDAN RAHATLATMA DETOKSU

1 günlük detoks nasıl yapılır?

1 günlük detoks nasıl yapılır?

Sabah1 haşlanmış yumurta , Bol miktarda maydanoz, 2 adet ceviz, 3 adet kuru kayısı

Öğlen 120 gram tavuk göğsü ( Izgara ya da fırında ), Bol miktarda yeşil salata, 1 bardak ayran

İkindi 1 bardak yeşil çay, 1 dilim ananas

Akşam 2 kase diyet çorba, 1 kase yoğurt

Gece 1 bardak yeşil çay

ENDER SARAÇ'TAN 1 GÜNLÜK DİYET LİSTESİ!

Ender Saraç diyet listesi

Ender Saraç diyet listesi

Sabah; 1 dilim tam buğday ekmeği (kızarmış olabilir), Maydanoz, Roka, 2 adet yeşil biber, 2 kaşık lor, 5 adet zeytin, 1 fincan ender saraç diyet çayı

Öğle; Közlenmiş sivribiber, 1 tam yumurta ve 2 yumurta beyazı içine 1 çorba kaşığı lorlu sebzeli ya da mantarlı omlet, Yeşillik salatası

Akşam; 2 kase ender saraç diyet çorbası

Ara Öğün; Beyaz leblebi (Türk kahvesi fincanı kadar)

NOT: Ek olarak ara öğünler de ( sabah-öğle , öğle-akşam yemekleri arasında) , 3-5 adet ceviz içi ve elma yiyebilirsiniz.

Kanserli hücrelerin çoğalmasını engelliyor: Körinin faydaları nelerdir? Köri ne işe yarar?

İLİŞKİLİ HABER

Kanserli hücrelerin çoğalmasını engelliyor: Körinin faydaları nelerdir? Köri ne işe yarar?
Lattenin kalorisiz hali ‘skinny latte’ tarifi! Espresso ve sütün muhteşem uyumu: Skinny Latte

İLİŞKİLİ HABER

Lattenin kalorisiz hali ‘skinny latte’ tarifi! Espresso ve sütün muhteşem uyumu: Skinny Latte

BİR YORUM YAPIN 19

Asi 5 ay önce

Ben zayıflamak istiyorum

Toplam 1 beğeni

2 yıl önce

Bence harika ama bu dediniz çay bende yok başka ev yapımı şeyler söyleyin nida bu siteye gireceğim çünkü de bundan memnun olurum

Toplam 2 beğeni

❣️ 2 yıl önce

1 günde 2 kilo verebilmek çok zor işe yarıyormu emin değilim ama çokta kolay hazırlanışı ve ayrıca denemekte istiyorum buyüzden sizden güzel yorumlar bekliyorum. ❣️

Toplam 2 beğeni

Hacer Uyar 3 yıl önce

Denemedim. Daha ama ben evde doğruca spor yaptım Dört günde iki kilo 2kilo 400 gram verdim 15yasindayim ama kendi yontemlerimle çözdüm yemeği falan azalttım.

Toplam 12 beğeni

Lily 3 yıl önce

Hangi sporları yaptın bende 15 yaşındayım kilo vermeye çalışıyorum ama beceremiyorum

Toplam 3 Beğeni

Htc 3 yıl önce

Daha önce yaptığımda içine yarım çay kaşığı tarçın ve zencefil de koymuştum yine öyle yapıyorum

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun