Lipogel krem ne işe yarar? Lipogel krem nasıl kullanılır?

Son zamanlarda popülerliği daha da artan lipogel jel kremin vücuttaki bazı bölgelerdeki yağları deri yoluyla atması yönüyle dikkat çekiyor. Yağların sebep olduğu sarkık görüntüyü yok edip incelmek isteyen kadınların tercih ettiği lipogel jeli eczanelerden kolaylıkla bulabilirsiniz. Peki lipogel jel gerçekten denildiği kadar inceltiyor mu? İşte Lipogel zayıflama jeli ile ilgili tüm detaylar...

Zayıflama yolunda denenen diyetler zor geldiği için vazgeçip kendini spora veren kişiler, bir zaman sonra yoruldukları için pes edip kilo verdirici ürün kullanımını denemek isteyebilir. Diyete ve spora göre uygulanması daha kolay olduğu düşünülen bu ürünlerin en popülerleri arasında doğal bitki özlerinden elde edilmiş Lipogel geliyor. Vücudundaki fazlalık yağlarından kurtulmanın çaresini arayan kadınların son zamanlarda daha sık rağbet ettiği Lipogel, deri üzerine uygulanan ve bölge üzerinde direkt etki ettiği bilinen bir bitkisel zayıflama jelidir. Piyasada satılan zayıflama ürünlerinden ayrılan en önemli özelliği yağlı bölgenin üzerine sürüldüğü zaman oradaki yağların parçalanmasını kolaylaştırmasıdır. Peki tamamen bitkisel olduğu bilinen bu jel gerçekten işe yarıyor mu? Lipogel nasıl kullanılır? Lipogel'in inceltici etkisi var mıdır? Gelin hep birlikte bakalım...

LİPOGEL (JEL, KREM) NE İŞE YARIYOR?

Lipogel jel krem ne işe yarıyor?

Lipogel jel krem ne işe yarıyor?

Herhangi bir tıbbı müdahale gerektirmeden istenmeyen fazlalık kiloların yağdan gitmesine yardımcı olmaktadır. İçerisindeki mikro atomization yapısı ile deri altındaki yağlara ulaşarak onları parçalamaya ve fazlalık yağların eritilmesini sağlamada etkili olduğu bilinmektedir. Lipogel jelin kullanımı halinde 12 saat boyunca etkisi devam edecektir.

İçerisinde kimyasal olmayan bu jel kremin görülmüş bir yan etkisine rastlanmamıştır. Eczanelerde rahatlıkla bulabileceğiniz bu lipogel jel (krem), vücudun 6 bölgesinde etkili olduğu bilinmektedir. (Fiyatı: 60,00 TL)

BİOMİNERA ZAYIFLAMA KREMİ NASIL KULLANILIR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

lipogel jel kullananlar

lipogel jel kullananlar

Bu bölgeleri şöyle sıralayabiliriz:

- Yüz bölgesi,

- Karın bölgesi,

- Kol bölgesi,

- Bacak bölgesi,

- Göğüs bölgesi,

- Bacak bölgesi.

YAĞ YAKICI LİPOGEL JEL NASIL KULLANILIR?

lipogel nasıl kullanılır

lipogel nasıl kullanılır

Kullanım şekli oldukça basit ve rahat olan lipogel ürününü kullanmadan önce vücudun güzelce temizlenmesi ve temizlendikten sonra da iyice kurulanması gerekir. Kuru cilde jeli sürerek nazikçe dairesel hareketlerle masaj yapın. Düzenli uygulanmadığında işe yaramayan lipogel jel, sabah ve akşam olmak üzere 2 defa uygulanmalıdır.

Jel kullanımı sonrasında vücuda yapışan dar ve açık renk kıyafet giyilmemesi önerilmektedir. Nedeni ise yağ atım işleminin deri üzerinden gerçekleşmesidir. Aksi halde kıyafetiniz lekelenebilir ve görüntü kirliliği oluşabilir.

UYARI!

Doktor onayı almadan kesinlikle denemeyiniz.

BİR YORUM YAPIN 14

Eda 1 yıl önce

Merhaba siparişi nasıl vericem

Ahmet 2 yıl önce

Merhaba bu krem sadece bayanlar için mi erkekler de kullanılabilir mi nasıl sipariş verebilirim

Semra 2 yıl önce

Ben bu kremi kullanmak istiyorum telefon numarasini gonderirmisiniz

BETÜL ÖZ 2 yıl önce

Almayı düşünüyordum fakat sorulara cevap verilmemiş veya yeterli değil kafamdaki sorular giderilmediği için şu an almayı düşünmüyorum.

Toplam 1 beğeni

Dilara 3 yıl önce

Bende alıp deneyeceğim inşallah faydasını görürüm

Yorumların Tümünü Okuyun