Aç karna kayısı yemenin faydaları! Kayısı kilo verdirir mi? Kayısı form çayı ile zayıflama

Son zamanlarda popüler bir zayıflama çayı olarak karşımıza çıkan kayısı çayı ile formunuzu koruyabilirsiniz. Bağırsakları çalıştırma özelliğine sahip olan form kayısı çaylarının gerçekten işe yarayıp yaramadığını merak ediyorsanız bu haber tam size göre! Vücutta belirgin derecede incelme sağladığı öne sürülen kayısı çayı zayıflamak için nasıl tüketilmeli? Kayısı poşet çay inceltir mi? İşte muhteşem kayısı diyeti...

Diyet için mükemmel bir lif kaynağı olan kayısı, içerisindeki çözülebilir lifler sayesinde bağırsakların hızlı bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Vücut içerisindeki yağ asitlerini hızlıca parçalayan ve böylelikle de kolay sindirmeye yarayan kayısı, uzun vadeli tokluk hissi sağlayarak sağlıklı ve doğal yollarla zayıflamanızı sağlar. Beyindeki tanyosit isimli hücre iştahı kontrol etme imkanı sunar. Ayrıca metabolizmanın da hızlı şekilde çalışmasını sağlayarak kalori yakımını destekler. Bağırsaklarda önemli bir işlevi olduğu bilinen kayısı, kilo vermek isteyen kişilerin en sevdiği meyveler arasındadır. Kayısıyı ister kurutulmuş şekilde ister öz halinde ister de kayısı aromalı çay formlarında tüketebileceğiniz mükemmel meyve kayısı ile diyette formunuzu koruyabilirsiniz. İçerisinde A, C, E vitaminleri ile demir, magnezyum, kalsiyum ve fosfor kayısıyı sağlık bakımından öne çıkarırken lifli özelliği diyete yardımcı oluyor. Peki kayısı yiyerek nasıl kilo verilir? Kuru kayısının zayıflatma etkisi var mıdır? Kayısı çayları işe yarıyor mu? Diyette kayısı tüketimi...

KURU KAYISI ZAYIFLATIR MI? ZAYIFLAMAK İÇİN KAYISI NASIL YENİLMELİ?

Kuru kayısı ile zayıflama

Kuru kayısı ile zayıflama

Gün içerisinde bir oturuşta en az 5 kuru kayısı tüketmek, bağırsakları bir hayli fazla çalıştıracağı için bazı sağlık sorunlarına neden olabilir. Bunun için kahvaltıda 3 tane kayısı yemek yeterli olacaktır. Kayısının diyette en doğru kullanımı tüm gün içerisinde her gün 10 taneyi bulmamalarıdır.

Kuru kayısının gün kurusu çeşidi olması tamamen doğal özelliklerde olduğundan ve etkisini arttıracağı için tüketilebilir kaynaklardandır.

KİLO VERDİREN KAYISI DİYETİ NASIL YAPILIR? KAYISI DİYET LİSTESİ:

Kayısı diyeti nasıl yapılır?

Kayısı diyeti nasıl yapılır?

Sabah:

3 tane hurma, 3 tane kayısı, 1 bardak su

Ara öğün:

2 tane incir, 3 tane kayısı, 1 bardak su

Öğle:

Domates, salatalık ve marulla hazırlanmış, az yağlı salata

Ara öğün:

2 tane incir, 3 tane kayısı, 1 bardak su

Ara öğün:

3 tane hurma, 3 tane kayısı, 1 bardak su

Ara öğün:

1 tane elma

Ara öğün:

2 tane incir, 3 tane kayısı, 1 bardak su

Akşam:

Domates, salatalık, marulla hazırlanmış az yağlı salata

Ara öğün:

1 tane armut, 1 bardak su

Uyurken:

3 tane hurma, 3 tane kayısı, 1 bardak su

NOT: 4 günden fazla uygulanmamalıdır. Doktor onayı almadan uygulamayınız.

YAĞ YAKICI KAYISI KÜRÜ YAPIMI! KAYISILI KÜR TARİFİ

Yağ yakıcı kayısı kürü

Yağ yakıcı kayısı kürü

MALZEMELER

2 kuru kayısı

1 büyük bardak su

5-6 damla limon suyu

YAPILIŞI

Kuru kayısıları suya atıp üzerinde limon suyunu güzelce gezdirin. Sabaha kadar beklettiğiniz karışımı uyanınca aç karna tüketin.  

KAYISI ÇAYI ZAYIFLATIR MI? KAYISI ÇAYININ VÜCUDA ETKİSİ:

Kayısı çayı nasıl yapılır?

Kayısı çayı nasıl yapılır?

Diyet için ideal besinlerden biri olan kayısıyı meyve şeklinde tüketmek istemiyorsanız, kilo vermenizi kolaylaştıracak bir başka yolunuz daha var! Kayısıdan yapılan çay, içerisindeki lif özelliğinden dolayı diyete destek amaçlıdır. Lifli yapısı özelliğiyle sindirim sistemi çok güçlü çalışacaktır. Demir oranı yüksek olan kayısı, demirin fazla olmasıyla ortaya çıkan anemi rahatsızlığının kabızlık gibi sıkıntılara iyi geldiği de bilinmektedir. 

KİLO VERDİREN KAYISI ÇAYI TARİFİ:

Kilo vermek için günlük içebileceğiniz en kaliteli ve etkili kayısı çayı için yapmanız gerekenler çok basit! Kuru kayısı, yeşil çay yaprakları sıcak su ile demlenmektedir.  Ortalama 5 dakikalık demlenmeden sonra ara öğünlerde içebilirsiniz.

KAYISI FORM ÇAYI İLE KİLO VERME YÖNTEMİ

Kayısı form çayı ile zayıflama

Kayısı form çayı ile zayıflama

Kayısı form çayının en etkili ve kilo verdirici özelliği sindirim sistemine yardımcı olmasıdır. Bağırsakların çalışması ile direkt bağlantılı olan ve metabolizmayı son derece hızlandıran kayısı form çayları vücudun enerjik olmasını sağlar. Her besinde olduğu gibi aşırıya kaçmadan ölçülü şekilde tüketmeniz gereken kayısı form çayı tüketildiği zaman kişi sık sık tuvalete çıkma ihtiyacı duyar.

Kayısı form çayının içinde olan sinameki, vücuttaki suyun atılmasını hızlandıracağından gün içerisindeki sıvı miktarı arttırılmalıdır. En ideali de günlük 2 fincan kadardır. 

KAYISI FORM ÇAYI TÜKETİMİ! KAYISI FORM ÇAYI NASIL İÇİLİR?

Kayısı form çayı nasıl kullanılmalı?

Kayısı form çayı nasıl kullanılmalı?

Dışarıda satılan hazır poşet çayları gibi evde de yapılabilecek olan kayısı form çayları için 2 tane kuru kayısıyı parçalayarak bölün, kaynamış suya ilave edip kaynadıktan sonra dinlenmesini sağlayın. Tadının içemeyeceğiniz kadar sert olduğunu düşünüyorsanız bal ekleyebilirsiniz. Kayısı form çayı ile birlikte su içmeyi aksatmayın.

Giydiğinizde daha zayıf gösterecek gelinlik korsesi modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Giydiğinizde daha zayıf gösterecek gelinlik korsesi modelleri

BİR YORUM YAPIN 0