Naneli yoğurt ile zayıflama kürü! Nane yoğurt mucizesi nedir? Naneli yoğurt nasıl yapılır?

Sağlıklı kilo verdiren kürler arasında yapımı basit ve etkili olan nane ve yoğurt karışımı ile kısa zamanda zayıflayabilirsiniz! Düzenli olarak tüketeceğiniz 1 kase naneli yoğurt karışımı ile forma girmeye hazır mısınız? Kalıcı ve sağlıklı zayıflatan nane ve yoğurt karışımı nasıl yapılır? Naneli yoğurt mucizesi nedir, naneli yoğurdun faydaları neler? Nane ve yoğurt yiyerek nasıl zayıflanır? İşte diyet dostu kilo verdiren sağlıklı nane ve yoğurt karışımı...

Sağlığımız için önemli bir şifa kaynağı olan naneli yoğurt, her yaş grubundan kimsenin sağlığını korumak maksadıyla tercih edebileceği en lezzetli alternatiflerdendir. Tek başlarına dahi vücudumuz için ayrı ayrı faydası olan yoğurt ve nane beraber hazırlandığı vakit kür olarak tüketilirse aynı zamanda zayıflatıcı özelliği ile diyet dostudur. Kilo problemi ile karşı karşıya olan kimselerin zayıflamak için aradıkları sağlıklı ve kilo verdirici kür tarifleri evde çok basit şekillerde hazırlanabiliyor. Özellikle de göbek eritme konusunda oldukça başarılı etki sağlayan çeşitli yoğurt kürleri kalsiyum alımını da destekleyerek sağlığımızı korur. Tok tutması ve vücudu dinçleştirme de etkili olan naneyi ise her ne kadar genellikle yemek yaparken kullansak da sağlıklı forma girmenin en büyük yardımcılarından olmayı sağlıyor. Peki naneli yoğurt yiyerek nasıl zayıflanır? Naneli yoğurt nasıl yapılır? Naneli yoğurt mideye iyi gelir mi? Naneli yoğurt ile kilo verdiren kür nasıl hazırlanır? İşte nane yoğurt mucizesi...

NANELİ YOĞURT İLE ZAYIFLAMA! NANELİ YOĞURT KİLO VERDİRİR Mİ?

TIKLA OKU: AÇ KARNA MAYDANOZLU SU İLE HIZLI KİLO VERME

Sert ve keskin kokusuyla severek tüketilen nane, salata ve yemeklerde görsel şölen oluşturduğu gibi damak zevkine hitap eden en lezzetli baharatlıklardandır. Mevsiminde kolay kolay bulunamayan naneyi her zaman evde bulundurabilmek için kurutarak saklanan naneyi yoğurtla beraber tüketerek etkili zayıflayabilirsiniz.

Nane-yoğurt ikilisi beraber yenildiğinde kemik sağlığına olan olumlu etkisi 2 kat daha yukarı çıkmaktadır. Bir kase kadar yoğurda ilave edilen nane sağlıklı zayıflamanın en güzel formülüdür.

Zayıflama kürleri arasında adını sık sık duyduğumuz yoğurtla ilgili diyette yanlış anlaşılan bazı konular vardır. Örneğin yoğurt faydalı ve zayıflatıyor diye yemeklerin yanında yoğurt yiyerek zayıflamaya çalışmak gibi. Dışarıda hazır olarak satılan yoğurtların içerisinde yağ oranı yüksek olabiliyor.

Bu nedenle yalnızca light ya da yağsız yoğurt olanları tüketmeniz gerekiyor. Eğer sizde naneli yoğurt ile zayıflama kararı aldıysanız öncelikle yoğurdun bu hususuna dikkat etmelisiniz.

NANELİ YOĞURT İLE NASIL ZAYIFLANIR? TOK TUTAN NANE VE YOĞURT KÜRÜ

nane yoğurt ile zayıflama

nane yoğurt ile zayıflama

Evde sağlıklı yollarla yaptığınız yoğurdun gerek sağlık gerek diyet açıdan daha faydalı olduğunu unutmamanız gerekir. Bir kase yoğurdun içine 2-3 dal nane doğrayıp güzelce karıştırın. İçine biraz da limon sıktıktan sonda düzeni tüketmeniz halinde hem yağlarınız eriyecek hem de fit görünüm elde etmeye yaklaşacaksınız.

Yoğurt nane kürünü öğünlerden ortalama 1 saat önce tüketmeniz daha doğru olacaktır.

NANELİ YOĞURT NASIL YAPILIR? YOĞURTLU NANE TARİFİ:

MALZEMELER:

1 yemek kaşığı nane
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
2 yemek kaşığı süzme yoğurt
Açmak için su
Tuz (Çok az)

YAPILIŞI:

Zeytinyağı ile naneyi küçük bir tavaya alıp nanelerin rengi kahverengileşinceye kadar karıştırarak kavurun. Ardından yoğurdu cıvıklaştırmadan az miktarda su ekleyerek açın. Naneleri ve az miktarda da tuz ekledikten sonra naneli yoğurdunuz hazır!

Afiyet olsun...

GÖBEK ERİTEN YOĞURT NANE PUL BİBER KARIŞIMI NASIL YAPILIR?

Naneli yoğurt mucizesi

Naneli yoğurt mucizesi

Vücudunuzun genel hatlarından şikayetçi değil de göbeğinizdeki fazlalıklardan kurtulmak istiyorsanız yağ yakıcı sağlıklı tariflerle bu isteğinizi gerçekleştirebiirsiniz. Göbek eritmede meşhur nane pul biber yoğurt kürünü hazırlamak için yapmanız gerekenler:

- Yarım limon

- Yarım tatlı kaşığı pul biber

- Yarım tatlı kaşığı nane

- 6 tatlı kaşığı yarım yağlı yoğurt

Yukarıda geçen malzemeleri kasede karıştırıp uyumadan 2-3 saat önce tüketin.

NANE YOĞURT MUCİZESİNİN FAYDALARI NELER? NANELİ YOĞURT KARIŞIMI NEYE İYİ GELİR?

İçerisindeki faydalı vitamin ve minerallerle sağlığı koruyarak kilo vermenin etkili olduğu naneli yoğurt karışımı özellikle de kemik rahatsızlığı olanlar için çok iyidir. Hem hafif hem de besleyici değeri yüksek olan naneli yoğurt vücuda rahatlık ve ferahlık veren mucize bir ikilidir.

Gün içerisindeki yorgunluğunu atamayan kimselere enerji veren naneli yoğurt karışımı, aynı zamanda tokluk hissettirerek diyete de yardımcı olmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Sidika 2 ay önce

Çok güzel bir tarif mutlaka denicem bu tarifi bizlerle paylaştınız için teşekkürler