Göz farı uygularken bunlara dikkat edin!

Günlük makyajımızda genellikle göz farlarını geri plana atıyoruz. Ancak doğru uygulandığında göz farları bakışlarımızda mucizevi etkiler yaratabilir.

Bir dahaki sefere makyaj yaparken bu göz farı uygulama ipuçları çok işine yarayacak.

1. Eğer yoğun bir göz makyajı yapacaksanız, ten makyajını göz makyajından sonra yapın. Böylece yanağınıza dağılan far ten makyajını bozmayacaktır. 



2. Eğer birkaç ton kullanacaksanız her zaman en açık göz farı renginden başlayın.Ve koyuya doğru ilerleyin.



3. Göz farını iyi dağıtmak gerekiyor. Bir rengin nerede bittiği asla belli olmamalıdır.
 Böylece doğal bir etki yakalayacaksınız.



4. Kaş kemiğini aydınlatacaksanız bunu mat beyaz bir far kullanarak yapmayı deneyin. Doğal bir görünüm için ışıltılı farlar yerine mat farları tercih edebilirsiniz. 

5. Koyu göz farı tonlarını gözlerinin iç köşelerine uygulamayın.Bu hata en minik burunların bile kocaman görünmesine neden olacaktır. 

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0