Hayatınızı kolaylaştıracak 5 makyaj malzemesi

Hazırlanırken hayatınızı kolaylaştıracak 5 makyaj malzemesini sizler için derledik.

Sabah erken kalktığınızda ya da aceleniz olduğu zamanlarda az ve kullanışlı ürünler kullanarak makyajınızı yapabilirsiniz. Pratik ve kolay makyaj yazmanız için gerekli olan malzemelerin bazıları....

1.BB kremler

BB kremler son zamanlarda kadınların kurtarıcısı oldu. İçerisindeki nemlendirme ve güneş koruma özellikleri ile gün içerisinde cildinizi pürüzsüz ve nemli gösterirken aynı zamanda güneşten korur. BB kremlerin en temel özelliği cilt tonunu eşitlemektir.

il

2. Ruj allıklar

Cildinizi eşitledikten sonra allık uygulamasına geçebilirsiniz. Eğer cildiniz kuru ise krem allıklar sizin kurtarıcınız olacaktır. Krem allıklar, pudra tarzındaki allıklara göre daha doğal ve kalıcıdırlar.

Az miktarda ruj allığınızı yanaklarınıza sürerek fırça yada parmkalarınızla dağıtabilirsiniz. Bu işlemi yaparken hızlı olmanızı tavsiye ederiz çünkü allığınız çok çabuk sabitlenir ve dağıtmak zor olabilir.

3. Kontür stickleri

Makyajda olmazsa olmazınız yüz boyutlandırma iste krem kontür ürünleri sizler için kolaylık sağlayacaktır. Stick ürünün koyu kısmı ile yüzünüzde geri plana atmak istediğiniz bölgelere sürün. Açık renkli kısmını ise aydınlatmak istediğiniz bölgelere sürebilirsiniz. Kontürleme işlevi için krem ürünler kullanmak her zaman daha doğal bir sonuç verir.

4. Rimel

Gözlerinizi daha açık göstermek için rimel en doğru adımdır. Tek tek ayrılmış ve uzun görünen kirpikler her zaman dikkat çeker ve makyajı daha güzel gösterir. Rimel sürmeden önce kirpiklerinizi kıvırarak daha buğulu bir etki yaratabilirsiniz. Rimel tercih ederken tek tek ayıran ve uzatan rimelleri almanızı tavsiye ederiz.

5. Likit mat ruj

Gün içinde rujunuzu tazelemek istemiyorsanız likit ruj sizin için doğru tercih olabilir. Likit rujların kalıcılık ve mat olma özlliklerinden dolayı gün içerisinde çıkma ve bulaşma yapmaz. Bu da sizin rahatça yeme içmenize imkan sağlar.

yasemin.com

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0