Başörtülü gelinlik tasarımları Yunanistan yolcusu

Yunanistan Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından düzenlenecek olan saç festivalinde, kuaför Suna Gülgen türban tasarımları ile Türkiye'yi temsil edecek

2015 yılında, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından yapılan Milli Takım Elemerinde Ege birinciliği kazanan İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde kuaför olan Suna Gülgen, Yunanista'nda türban tasarımları ile Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanıyor. 

Türban dalında yapacağı gösterinin hazırlıklarına başlayan Gülgen, 2016 yılında da, türban, tasarım, şov makyajı, gelin makyajı, fantezi topuz ve salon topuzu dallarında aldıı birincilikler ile, Yunanistan'a gitmeye hak kazanmış. İlk kez Hıristiyan bir ülkede türban gösterisi yapacak olan Gülgen, 18 yıllık kuaför. 


Gülgen, "8 ülkeden 137 kuaförün katılacağı yarışmada, Avrupa ve Balkanlar'dan gelen kuaförler ile birlikte başvurduğumuzda din ve ırk ayrımı yapmadıklarını belirttiler. İslam ülkeleri ve Müslümanlığın tanıtımı açısından bizim için çok gurur verici olacak. Günlük modellerle değil, gösteri için özel bir modelle Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. 

BİR YORUM YAPIN 0