En güzel 100 kadının 4 ortak noktası

2016 yılının en güzel 100 kadını listesine seçilen 4 Türk güzelinin ortak noktalarını Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur değerlendirdi.

Amerika merkezli TBWorld portalının, uluslararası gerçekleştirilen bir anket sonucunda elde ettiği liste uzmanlar tarafından değil ankete katılan sıradan insanlar tarafından oluşturuldu.

İŞTE GÜZELLİĞİN DÖRT ANAHTARI

‘Bu 100 kadının kimi sarışın, kimi esmer, kimi renkli gözlü, kimi kömür gibi kara bakışlı. Bazısının burnu yamuk, bazısının sıra dışı hiçbir norma uymayan bir güzelliği var. Ama bu 100 kadının toplamda birleşen 4 özelliği sabit. Hepsinin dikkat çekici bakışları, dolgun, gür sağlıklı saçları, muhteşem, pürüzsüz cilt yapıları ve dikkat edin taze ve dolgun dudakları var.’

Dr. Cihantimur, bu 4 özelliğin büyüleyici bir güzellik için gerekli olduğunu vurguluyor. Ve diğer hiçbir şeyin bu etkiye gölge edemeyeceğini savunuyor.  Ve ekliyor ‘Eğer saçlarınız, gözleriniz, cildiniz ve dudaklarınız en naif tabirle canlı ise, siz güzelsiniz.’

 ESTETİK GÖRÜNMEK İSTEYENLER DİKKAT

İlk üçe bakalım mesela, 3. GIGI Hadid, 2. Miranda Kerr ve 1. Alexandra Daddario, bu bahsettiğim 4 özelliği oldukça güçlü bir şekilde taşıyan kadınlar bunlar. Dolayısıyla estetik bir görüntüyü yakalamak istiyorsanız, bu 4 özelliğe yani, saçlarınıza, cildinize, dudak ve göz çevresi, bakışlarınıza özen göstermeniz gerekiyor.”

BİR YORUM YAPIN 1

tünelci hikmet 7 yıl önce

o kadar boya badana yaparsan sen de güzel olursun.

Toplam 11 beğeni