Uyurken güzelleşmek mümkün mü?

Cildi gençleştiren hücreler gece çalışmaya devam eder. Bu sayede de cilt kendini yenilemiş olur.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gece 23.00-04.00 arası cilt yenilemenin tam saatidir. Peki yatmadan önce hangi adımlar uygulanılarak güzelleşilir?

Yatmadan önce cildinize retinol ve glikolik asit içeren bir kremi maske gibi yüzünüze uygulayın. Bu maddeler ile cildiniz yenilerek ölü derilerden arınır ve cildi ışıl ışıl gösterir.

Hassas bir cilt yapısına sahip değilseniz içerisinde hyaluranik asit bulunan bir temizleyici ile yüzünüzü yıkayın. Daha sonra hyaluranik asit içeren bir kremle nemlendirin. Bu maddeler cildin yenilenmesini ve lekelerden arınmasına yardımcı olur.

Saç ve cilde nem vermek için bulunan ortamın havası önemlidir. Bunun için yatak odanıza havayı nemli tutan bir buhar aleti koyun.

Cilt güzelliği kadar el bakımı da önemlidir. Bunun içinde yatmadan önce tırnak etlerine ve kenarlarına yoğun nem veren bir krem uygulayın. Bu sayede sabah kalktığınızda elleriniz nemli ve yeni manikür yapılmış gibi görünecektir.

Son olarak da saç bakımı. Uzun saçların ortak sorunu saçlarının gece dolaşmasıdır. Bunu önlemek için saçlarınıza uygun serum sürerek iki yandan örerek uyuyun. Bu sayede sabah kalktığınızda saçlarınıza doğal bir dalga vermiş olacaksınız.

Yüz yıkarken bu hataları yapmayın!

İLİŞKİLİ HABER

Yüz yıkarken bu hataları yapmayın!
Bu besinler cildin doğal güzelliğini koruyor

İLİŞKİLİ HABER

Bu besinler cildin doğal güzelliğini koruyor

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0