Bronz tene nasıl makyaj yapılır?

Yaz tatilinde ya da dönüşünde bronz tene nasıl makyaj yapılmalı? Güneşin etkisiyle pırıl pırıl görünen cilt makyajla ön plana çıkarılmalıdır.

İşte bronz tene makyaj yapmanın püf noktaları...

Bronz tene makyaj yaparken teninize uygun renkte BB krem ya da fondöten tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde cilt renginize uygun bir kapatıcı kullanabilirsiniz. Bu iki uygulama için ıslak makyaj süngeri tercih edebilirsiniz. 

Bronz tene bronzer sürülür mü?

Yüzünüzün bronzluğunu ışıltılı bir bronzer ile destekleyebilirsiniz. Daha aydınlık ve sağlıklı bir cilt için elmacık kemiklerinize, kaş altınıza, burun ucunuza ve dudak üstünüze aydınlatıcı uygulayabilirsiniz. Yağlı bir cilt yapısına sahipseniz gün içinde oluşan parlamayı önlemek için yağ emici mendilleri tercih edebilirsiniz.

Bronz tonlarda göz makyajı

Göz makyajına başlamadan önce makyajın yaz sıcağında dayanabilmesi için bir baz kullanabilirsiniz. Bronz tene göz makyajında en çok yakışan renkler kızıl ve turuncu tonlarıdır. Sizde gün batımı renklerinden ilham alarak bir göz makyajı yapabilirsiniz. Göz makyajınızın daha ıslak görünmesini istiyorsanız, krem far kullanabilirsiniz. Kahve tonlarındaki göz makyajınızı kahverengi bir rimelle tamamlamak en doğru seçim olacaktır.

Bronz cilt, sağlıklı ve güzel göründüğü için ana teması her zaman doğallıktır. Bu sebepten kaşlarınızı da doğal şekilde doldurabilirsiniz.

Bronz tene hangi renk ruj yakışır?

Bronz tene en yakışan ruj renkleri ise nar çiçeği ve koyu turuncu tonlarıdır. 

BİR YORUM YAPIN 0