En ilginç 5 güzellik yöntemi

Kadınlar güzellikleri uğruna birçok yöntem deniyor ve yenilikleri takip ediyor. Özellikle ünlü isimler ve bloggerların uyguladıkları yöntemi tercih ediyor.

İşte okuyunca şok olacağınız kadınların en ilginç 5 güzellik yöntemi...

- Balık tedavisi

Türkiye'de kangal balıklar olarak bilinen bu balıklar, mantar, sedef, egzama gibi hastalıkları iyileştirdiği inanılıyor. ABD ve Avrupa'da uygulanmaya başlanan bu balıklar epidermis tabakasını yediği için cildi ölü derilerden arındırıyor. Bazı ülkelerde sağlıklı bulunmadığı için yasaklanmış. 

- Arı zehri maskesi

Arı zehri maskesinin ciltte oluşan tüm kırışıklıkları yok ettiği iddia ediliyor. Uzakdoğu'da ev yapımı cilt maskelerinde kullanılan arı zehrini, G.Koreli bilim insanları botoks yöntemine alternatif olacak bir krem üretti. 

- Salyangoz tedavisi

Salyangozun gezinirken bıraktığı mukus, bir asit türü olduğu için yüzdeki tüm ölü derileri arındırıyor. İçerisinde allatoin, elastin, kolajen ve çeşitli antibiyotikler barındırdığı için hücre yenilenmesine büyük ölçüde yardımcı olduğu söyleniyor. 

- Havyar maskesi

Havyarın içerisinde barındırdığı amino asit ve bileşenlerin cildin yenilenmesine yardımcı olduğu, sivilce, akne gibi cilt problemleri yok ettiği söyleniyor.

- 24 ayar altın maskesi

Altının cildi güçlendirdiği, güzelleştirdiği ve cildin tazeliğini yeniden kazandırdığı iddia ediliyor. Son dönemlerde sosyal medyada popüler olan altın maskesi içinde C vitamini ve 24 ayar altın tozları bulunduruyor.

BİR YORUM YAPIN 0