DD krem nedir?

BB krem ve CC kremden sonra şimdi de DD krem raflarda yerini almaya başladı. Peki DD krem ne işe yarıyor?

Her cilt tipine uygun ince yapılı Blemish Balm (leke balsamı) ve Color Correction (renk düzenleyici) kremlerden sonra kozmetik raflarının ön sıralarına DD kremler yerleşti.

DD krem nedir?

Daily/Double Defense adıyla piyasaya sunulan DD kremler içeriğiyle kendinden önce gelen iki üründen farklı bir yapıya sahip.

Yoğun nemlendirme özelliğiyle dikkatleri çekerken, dış etkenlere karşı koruma ve sivilce/akne karşıtı olması ürünün en belirgin özellikleri arasında yer alıyor.

Dermatologlar, ciltteki bir çok problemin güneşin zararlı ışınlarına mağruz kalmasıyla ortaya çıktığı için içerisinde SPF 30 günlük kullanılabilen bir krem oraya koymuşlar. 

DD krem nasıl uygulanır?

Cildinizde hafif his bırakan, fondöten kullanmak istemediğinizde hem güneş kremi hemde kapatıcılık veren DD krem nemli bir makyaj süngeri ile uygulayabilirsiniz.

Ayrıca bir güneş kremi ya da nemlendirici kullanmanıza da gerek kalmayacak.

En iyi 3 DD krem

İLİŞKİLİ HABER

En iyi 3 DD krem
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0