Yarım makyaj trendi nedir?

Son zamanlarda kadınların sosyal medya paylaşımlarında sık sık gördüğümüz yarım yüz makyajı, makyaj yapan kadınları korumak amacıyla yapılıyor.

Nikkie adlı bir kadın makyaj yapmayı çok seven ancak toplumun tepkisinden rahatsız olduğu için kendini kötü hisseden kadınları korumak amacıyla sosyal medya hesabında bir video paylaştı.

Ardından tepkiler hızla büyümeye başladı. Dünyanın tüm kadınları bu videoya destek vererek kendi hesaplarında yarım makyaj yaptıkları fotoğrafları paylaştılar. Özellikle Instagramda "thepowerofmakeup" olarak adlandırılan bu trendin Türkçe karşılığı makyajın gücü anlamındadır. Makyajın gücü ile kadınların nasıl değiştiğini anlatmak isteyen kadınlar böyle bir etiketle video ve fotoğraf paylaşıyor.

İşte o fotoğraflardan bazıları;

Kilo almanıza neden olan 6 hata

İLİŞKİLİ HABER

Kilo almanıza neden olan 6 hata
İbrahim Saraçoğlu'ndan sinüzit kürü!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Saraçoğlu'ndan sinüzit kürü!
Rutubet kokusu nasıl geçer?

İLİŞKİLİ HABER

Rutubet kokusu nasıl geçer?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0