Genç gösteren makyaj hileleri

Doğru fondöten ve ruj seçimi ile olduğunuzdan daha genç gösteren bir makyaj yapabilirsiniz. İşte ayrıntıları...

Yaşınız ilerledikçe kullandığınız makyaj malzemelerini ve uygulama yöntemlerini değiştirmelisiniz. 30'lu yaşlardan sonra başlayan kırışıklık izleri sizleri rahatsız ediyorsa, doğru makyaj teknikleri ile bunları gizleyebilir hatta sizlere vereceğimiz makyaj tüyoları ile olduğunuzdan daha genç görünebilirsiniz.

İşte genç gösteren makyaj hileleri;

- Cildinizdeki lekeleri kapatmak ve yaşlılık izlerini gizlemek istiyorsanız, öncelikle fondöteninizi değiştirmelisiniz. Mat bitişli ürünler yerine ışıltılı ve yağlı bir fondöten seçmeniz doğru bir tercih olacaktır.

- Gözlerinizi ön plana çıkaran bir göz makyaj yapmak istiyorsanız, tercihiniz krem farlardan yana olmalıdır. Nötr renkli, ışıltılı bir krem far göz kapaklarınızdaki tüm sorunları gizlemeye yardımcı olacaktır.

- Makyajınızı sabitlemek veya yanaklarınızı pembe göstermek için toz ürünler kullanmamalısınız. Bunun yerine krem formunda bir ürün seçerek kırışıklıklarınızı gizleyebilirsiniz.

- Gözlerinizdeki yorgun görünümü ortadan kaldırmak için mutlaka gözünüzün iç kısmına beyaz veya bej renk kalem sürün. Bu sayede gözleriniz ışıl ışıl görünecektir.

- Göz kapakları 35 yaşından sonra dış köşeye doğru düşmeye başlar. Bu düşüklüğü yüksek göstermek istiyorsanız hafif kuyruklu ve ince bir eyeliner sürebilirsiniz

İşte bu kadar!

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0