Yeni yıl indiriminden alınması gereken ürünler

Kozmetik markalarının yeni yıl için yaptığı indirimlerden alınması gereken ürünleri sizler için araştırdık...

Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerini ya da farklı makyaj malzemelerini denemeyi seviyorsanız indirim zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmelisiniz. İşte yeni yıl indirimlerinden alınması gereken 5 ürün...

1-The Balm Mary Lou Aydınlatıcı 

Bal rengi ve içerisinde bulunan küçük simler sayesinde makyajınıza aydınlık bir görünüm sağlar. Normal raf fiyatı yüksek olsa da indirim zamanlarında uygun fiyata satın alabilirsiniz.

2-Maybelline Lash Sensational Maskara

Tüm kirpiklerinizi tek tek ayıran ve dolgunluk sağlayan Maybelline markasının bu meşhur maskarası, makyaj çantanızın vageçilmezlerinden biri olacak.

3-Golden Rose Make Up Primer 

Son dönemlerde makyaj öncesi baz kullanmak moda haline geldi. Golden Rose markasının bu bazı ise özellikle ıslak görünümlü makyaj yapmayı sevenlerin kullanabileceği ürünler arasında.

4-Wet n Wild Megaglo Palet 

Kadife yapısı ve iki renk seçeneği ile kontür yaparken kullanabileceğiniz bu palet, uzun süre dayanıklılığı ile göze çarpıyor. 

5-Pastel Day Long Lipcolor

İndirim zamanlarında ruj koleksiyonunuzu tamamlamak ideal bir fikir olabilir. Bu nedenle son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Pastel markasının Day Long mat rujlarından satın alabilirsiniz.

Hamilelikte enfeksiyonlardan korunmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Hamilelikte enfeksiyonlardan korunmanın yolları
Kışın yapılabilecek reçeller

İLİŞKİLİ HABER

Kışın yapılabilecek reçeller
Gökhan Türkmen'den samimi itiraflar

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Türkmen'den samimi itiraflar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0