İranlı kadınların güzellik sırları neler? İranlı kadınların saç ve cilt bakım önerileri

Pürüzsüz ciltleri ve göz kamaştıran parlak saçlarıyla çok beğenilen İranlı kadınların günlük uyguladıkları bakım rutinlerini duyunca çok şaşıracaksınız. Kusursuz güzellikleriyle dikkat çeken İranlı kadınlarının cilt bakımlarını ve makyajlarını nasıl yaptıklarını sizler için araştırdık. İşte İranlı kadınlarının güzellik sırları...

İran’lı kadınlar güzelliklerine oldukça düşkün kadınlardır. Bakım yapmak makyaj yapmak güzel kokular sürmek onların vazgeçemeyecekleri zaafları olsa da sonunda güzel görünmek için çak farklı yöntemleri kullanırlar. Bu konuda oldukça başarılı olduklarını göre bilirsiniz. Pürüzsüz Bir cilde sahiplerdir. Göz çevresi bakımı, kaş, kirpik, istenmeyen tüyler için temizlik, el ve ayak bakımı ruj seçimi, makyaj malzemesi seçiminde oldukça seçiciler. İslam ülkeleri arasında en çok bakım yapan ülkeler arasında İran’lı kadınlar ilk sırada yer alırlar. 

  • GÜR KAŞLARININ SIRRI

Yoğun göz makyajı ile gür kaşlarını ön plana çıkaran İranlı kadınlar, Hindistan cevizi yağı ile her gece yatmadan önce mutlaka tarayarak kaşlarının hem bakımlı hem de muntazam görünmesini sağlıyorlar.

Cilt maskesi kullanırken yapılan hatalar nelerdir? Yüz maskesi kullanırken yapılan 5 hataİLİŞKİLİ HABERCilt maskesi kullanırken yapılan hatalar nelerdir? Yüz maskesi kullanırken yapılan 5 hata

  • KUSURSUZ CİLTLERİNİN SIRRI

İranlı kadınlar, ölü deniz tuzu ile masaj yaparak cildinin pürüzsüz hale gelmesini, süt banyosu yaparak da kırışıklığın önüne geçmeyi başarıyor.

  • BADEM GÖZLERİNİN SIRRI

Badem gözleriyle ünlü İranlı kadınların gözlerini güzel göstermek için çok çaba sarf etmesine gerek yok... Gözlerindeki kahverengiyi daha ön plana çıkarmak için koyu renk far ve kalem kullanmak yeterli oluyor. Transparan bir farı göz kapağına uygulayıp ıslak eyeliner kullanmayı tercih ediyorlar. 

Görüntülü yapılan online toplantıda güzel ve bakımlı görünmenin yolları neler?İLİŞKİLİ HABERGörüntülü yapılan online toplantıda güzel ve bakımlı görünmenin yolları neler?

  • PARLAK SAÇLARININ SIRRI

Genelde sıkça saç rengi değiştiren İran’lı kadınlar saçları dolgun ve gür canlı bir görünüme sahiptir. Bu canlı ve gür saçların sırrı uyguladıkları bakımlar sonucunda elde ederler. Doğal olarak saçlar için üretilen yağlar ile bakım yaparlar. Bu yağlar arasında Argan yağı kullanarak düzenli periyodik aralıklar ile saçlarına argan yağı ile bakım yaparlar. Bunun sonucunda saçları gür ve parlak dolgun canlı bir görünüme kavuşur.

En Fazla Kullandıkları Doğal Bakım Yağları

- Susam Yağı
-  Hindistan Cevizi
-  Argan Yağı
-  Badem Yağı

Dini ölçütlere göre eş seçiminde nelere dikkat edilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Dini ölçütlere göre eş seçiminde nelere dikkat edilmeli?
En modern orta sehpa modelleri ve fiyatları 2021

İLİŞKİLİ HABER

En modern orta sehpa modelleri ve fiyatları 2021
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 39

Deniz 1 yıl önce

Iranlı KADINLAR GÖZLERI GÜZEL

Duru 2 yıl önce

Iranli kadinlarin yüzde 95 i estetikli

Toplam 3 beğeni

Hatice 3 yıl önce

Bence iranlı kadınları güzel ve bakımlı kadınlarıda gerçekten erkeğine nasıl davranacağını biliyorlar Bakıma gelincede türk kızlarıda olsun başka ülkenin kızlarıda olsun bakım yapıjorlar makyaj yapıyor esyetetikde yapıyorlar iranlilar genelde burun estetiği yapıyorlar göz, kaş ve saçları cok güzel oluyor

Toplam 3 beğeni

Sultan 3 yıl önce

Assalamu aleykum. Benim cok iranli kiz arkadaşlarim var. Nazik ve cana yakinlar. Her seydem onemli olan insanlik. Gercekten cok iradeli halk. Biz turku kadinlar biraz kabayiz giybetciyiz dedi koydi. Alinganiz. Her seye hemen sinirleniriz. Kadin milleti gecirimli olmali. Ruhun temiz olunca hep guzel olur kadin.

Toplam 7 beğeni

sosyete 6 yıl önce

o kadar estetik okadar makyaj olunca erkek olsa o bile guzellesir

Toplam 16 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun